ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Taste of Athens: Το πιο σημαντικό γαστρονομικό φεστιβάλ έρχεται Αθήνα και είναι cashless!

Taste of Athens: Το πιο σημαντικό γαστρονομικό φεστιβάλ έρχεται Αθήνα και είναι cashless!

Αποτελεί το πιο μεγάλο και σημαντικό γαστρονομικό φεστιβάλ στον κόσμο και έπειτα από 10 χρόνια παρουσίας σε πολλές πόλεις ανά την υφήλιο -μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Ντουμπάι- ήρθε επιτέλους στην Αθήνα. Ο λόγος για το «Taste Festivals» και συγκεκριμένα, το Taste of Athens.

Το ενδιαφέρον από το ελληνικό κοινό είναι μεγάλο και από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, οι λάτρεις του φαγητού -και δη του ποιοτικού- αναμένεται να βρεθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να απολαύσουν ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες -και όχι μόνο- από γνωστούς σεφ. Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο, αν αναλογιστεί κάποιος το ότι το σπουδαίο αυτό γαστρονομικό φεστιβάλ ενώνει τα καλύτερα εστιατόρια και τα κορυφαία brands τροφίμων και ποτών της πόλης.

Ένα ακόμη άκρως ενδιαφέρον στοιχείο, όμως, το οποίο κάνει το Taste of Athens να συγκεντρώνει επάνω του όλα τα «φώτα», αφορά στο γεγονός ότι η σημαντική αυτή διοργάνωση είναι cashless. Το γιατί εξηγείται από τη συμμετοχή της Cardlink στο Φεστιβάλ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο τερματικών POS στην Ελλάδα, για πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες.

ΨΨ

Οι digital «maître» στο Taste of Athens

Πράγματι, στο φεστιβάλ, το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, όλες οι παραγγελίες φαγητού των επισκεπτών θα πραγματοποιούνται χωρίς μετρητά και μάλιστα, με τη βοήθεια των digital «maître».

Πιο αναλυτικά, όσοι επισκεφτούν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέχρι αυτή την Τρίτη, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν υπέροχα πιάτα και παράλληλα, να έρθουν σε επαφή με την νέα cloud εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας Cardlink maître, για καφέ, μπαρ και εστιατόρια που αναμένεται να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες στον τομέα της εστίασης.

Όπως ενημερωθήκαμε, λοιπόν, όλες οι πληρωμές στο Taste of Athens θα περνούν από τα Cardlink τερματικά, τα οποία θα είναι εγκατεστημένα σε κάθε πάγκο εστιατορίου, ενώ στο περίπτερό της η εταιρεία θα ενημερώνει τους επισκέπτες με live demo, τόσο για τη νέα της εφαρμογή, όσο και για το τελευταίας τεχνολογίας Android POS που λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά.

Η Αθήνα ως ένας σημαντικός γαστρονομικός προορισμός

Το γεγονός ότι η μεγαλύτερη διεθνής πλατφόρμα γαστρονομικών φεστιβάλ επέλεξε τη χώρα μας, είναι αναμφίβολα σημαντικό. Η διοργάνωση του Taste of Athens σίγουρα αποδεικνύει ότι η Αθήνα μεταμορφώνεται σταδιακά σε έναν σημαντικό γαστρονομικό προορισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ το πλούσιο «μενού» της διοργάνωσης σίγουρα εξηγεί το λόγο που καταναλωτές και επαγγελματίες σχεδιάζουν να επισκεφτούν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου.

Συνολικά 12 κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ, σερβίροντας ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΚΠΙΣΝ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μαγειρέψουν και να έρθουν σε επαφή με διεθνούς φήμης σεφ και να συμμετάσχουν σε σεμινάρια παρασκευής κοκτέιλ από γνωστούς mixologists -και όχι μόνο.

Εκεί θα βρίσκεται και η Cardlink με τη νέα cloud εφαρμογή mairte και τα pos για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις συναλλαγές στο cashless αυτό γαστρονομικό φεστιβάλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ