ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα Παιδικά Χωριά SOS στο εργαστήριο των Χριστουγέννων

Τα Παιδικά Χωριά SOS στο εργαστήριο των Χριστουγέννων

Η Coca-Cola, η οποία βρίσκεται δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS εδώ και 11 συνεχόμενα χρόνια, προσκάλεσε τους μικρούς της φίλους να μοιραστούν και πάλι τη χαρά των Χριστουγέννων σε μια αποκλειστική γιορτή στο “The Christmas Factory”, την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου.

Εκεί τους περίμενε ο Άη Βασίλης, ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του, την κυρά-Βασίλενα, υποδέχθηκε τα παιδιά στο Santa’s House της Coca-Cola, μοιράζοντας δώρα και σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς! Επιπλέον, η Coca-Cola, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, προχώρησε και φέτος στην οικονομική ενίσχυσή τους, καλύπτοντας έτσι μέρος από τις βασικές τους ανάγκες.

Η Coca-Cola είναι και φέτος ο χρυσός χορηγός του “The Christmas Factory”, του πιο παραμυθένιου προορισμού των Χριστουγέννων. Ένα από τα πιο ξεχωριστά σημεία του “The Christmas Factory” είναι το Santa’s House της Coca-Cola, όπου μικροί και μεγάλοι μοιράζονται τη χαρά σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον παρέα με τους αγαπημένους τους χριστουγεννιάτικους ήρωες.

Το Santa’s House της Coca-Cola θα υποδέχεται τους επισκέπτες του “The Christmas Factory” στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων έως και τις 6 Ιανουαρίου. Οπότε αυτά τα Χριστούγεννα, μην κάθεσαι. Μοιράσου τη χαρά!

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ