ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BMW Κυριαρχία «X»: Η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε το δικό σας πολυτελές BMW SUV

BMW Κυριαρχία «X»: Η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε το δικό σας πολυτελές BMW SUV

Τα SUV είναι χωρίς αμφιβολία η κυρίαρχη κατηγορία αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο και μέσα στην πληθώρα των μοντέλων, καινούργιων και καταξιωμένων, αυτά της BMW κατέχουν περίοπτη θέση. Και αυτό γιατί η βαυαρική εταιρεία ήταν και είναι πρωτοπόρος στη συγκεκριμένη κλάση, έχοντας ουσιαστικά δώσει ώθηση στην κατηγορία πολυτελείας με την X5, έχοντας δημιουργήσει τη μεγάλη κατηγορία με την X3 και αυτή των SUV κουπέ αρχικά με την X6 και στη συνέχεια με την X4 και βέβαια τη μικρή premium κατηγορία των SUV με τις Χ1 και Χ2.

Όλα τα SUV της BMW ή SAV (Sports Activity Vehicle), σύμφωνα με την ονοματολογία της ίδιας της εταιρείας, διακρίνονται για την επιβλητική και ταυτόχρονα μοντέρνα εμφάνισή τους, τον έντονο off road αλλά και σπορ χαρακτήρα τους, τους σύγχρονους, αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες τους βενζίνης και πετρελαίου, την κορυφαία τους τεχνολογία σε όλους τους τομείς, από τη διασύνδεση στο διαδίκτυο μέχρι τα συστήματα υποβοήθησης και την ημιαυτόνομη οδήγηση και φυσικά με τα εξαιρετικά δυναμικά τους χαρακτηριστικά.

Η εικόνα τους ολοκληρώνεται από το τουλάχιστον πολυτελές εσωτερικό τους, τους άνετους χώρους και τον πλήρη εξοπλισμό του, ενώ το γεγονός πως όλα τα μοντέλα με τον κωδικό Χ αποτελούν κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία τους δίνει στη BMW τη δυνατότητα να μιλά για Κυριαρχία «Χ».

bmw2

Μια «Κυριαρχία X» που πλέον γίνεται ακόμα πιο καθολική, μιας και η BMW Ελλάς καθιστά τη δυναμική BMW X1, την επαναστατική BMW X2, την περιπετειώδη BMW Χ3, τη ξεχωριστή BMW Χ4 και τη στιβαρή BMW Χ5 ακόμα πιο ελκυστικές. Συνδυάζοντας ακόμα πιο πλούσιο και πολυτελή εξοπλισμό με σημαντικό οικονομικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή τους που φτάνει μέχρι και τις 20.000 ευρώ.

Η X1 sDrive16d, με τον εξαιρετικό κινητήρα πετρελαίου των 1.500 κυβικών και των 116 ίππων, ο οποίος ξεχωρίζει τόσο με την υψηλή απόδοση όσο και με την οικονομία του, διατίθεται με το πολύ πλούσιο πακέτο εξοπλισμού Active.

Το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το πολύ καλό αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά run flat, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, σπορ δερμάτινο τιμόνι και μεταλλικό χρώμα, καθώς και τα στοιχεία της έκδοσης Advantage: Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών που εξασφαλίζει τέλειο περιβάλλον, Cruise Control που κάνει τα ταξίδια ακόμα πιο άνετα και οικονομικά, αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών που ανεβάζει την πρακτικότητα σε άλλα επίπεδα, κάτι που ισχύει και για τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

bmw3

Το όφελος όσων επιλέξουν την X1 sDrive16d με το πακέτο εξοπλισμού Active ανέρχεται στις 6.200 ευρώ. Παράλληλα με το πρόγραμμα All Inclusive της BMW Financial Services η απόκτησή της γίνεται ακόμα πιο εύκολη, με μόλις 269 ευρώ το μήνα.

Με την ίδια μηνιαία καταβολή των 269 ευρώ είναι διαθέσιμη και η X1 sDrive18i, με το κορυφαίο σύνολο βενζίνης των 1.500 κυβικών και των 140 ίππων και σε συνδυασμό με το πακέτο xLine Advanced. Το οποίο ενδεικτικά περιλαμβάνει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, μεταλλικό χρώμα και το πακέτο XLine το οποίο αποτελείται από προβολείς LED, επενδύσεις καθισμάτων σε δέρμα και ύφασμα, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 18,0 ιντσών, Cruise Control, αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών και πακέτο φωτισμού. Το όφελος για τον νέο κάτοχο της X1 sDrive18i με το πακέτο εξοπλισμού xLine Advanced ανέρχεται στις 6.500 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ