ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

At your service: Πόσα γνωρίζουν οι γυναίκες από… σέρβις αυτοκινήτου;

At your service: Πόσα γνωρίζουν οι γυναίκες από… σέρβις αυτοκινήτου;

Γυναίκες οδηγοί. Πολλές φορές βρίσκονται στο «στόχαστρο» των ανδρών εξαιτίας των παρορμητικών αντιδράσεων που τις διακρίνει στην άσφαλτο. Ωστόσο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα, από το βρετανικό Υπουργείο Μεταφορών, οι γυναίκες είναι καλύτεροι, ή μάλλον, ασφαλέστεροι οδηγοί από τους άνδρες, αφού προξενούν πολύ λιγότερα ατυχήματα.

Μόνιμο πρόβλημα των γυναικών; Το service του αυτοκινήτου. Λίγο η αμέλεια, λίγο που δεν είναι εξοικειωμένες με τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και την ορολογία τους, το service του αυτοκινήτου καταλήγει… αγγαρεία.

Το «μυστικό» είναι να γίνει καλή αρχή. Να βρείτε τον ειδικό που θα εμπιστεύεστε και θα «φορέσει» στο αυτοκίνητό σας τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά. Αν απευθύνεστε σε ένα επαγγελματικό δίκτυο συνεργείων το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για την ποιότητα των ανταλλακτικών, ούτε για την εξαιρετική ποιότητα της εργασίας, αλλά ούτε και για τη διαφάνεια στην τιμή.

Εμείς, με αφορμή την αγορά ενός αυτοκινήτου, επισκεφθήκαμε ένα εξειδικευμένο συνεργείο από το δίκτυο της Bosch Car Service και γνωρίσαμε από κοντά τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την εγγύηση ασφάλειας του αυτοκινήτου μας. Εντάξει, ίσως κάποιες από τις απορίες μας να ξεπέρασαν τα όρια της φαντασίας τους, αν και μας διαβεβαίωσαν πως τα ίδια ρωτούν και αρκετοί άνδρες!

Μυρίζει το air condition; Τι είναι το μπουζί και κάθε πότε αλλάζουμε υαλοκαθαριστήρες; Θέλουν αλλαγή τα... φώτα στο αυτοκίνητο; Κάθε πότε κάνουμε service; Πρέπει να γίνεται έλεγχος πριν από κάθε ταξίδι;

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όσα ανακαλύψαμε στο πρώτο service αυτοκινήτου: