ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρωταγωνιστής του GOT απολαμβάνει το νέο συλλεκτικό whisky White Walker by Johnnie Walker

Πρωταγωνιστής του GOT απολαμβάνει το νέο συλλεκτικό whisky White Walker by Johnnie Walker
Jose Silva

Όσο πλησιάζει ο Χειμώνας τόσο κορυφώνεται η προσμονή για την 8η και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones, για την οποία η HBO συνεργάστηκε με το Johnnie Walker για να συστήσουν στους fans της σειράς και όχι μόνο, ένα νέο συλλεκτικό whisky. Το White Walker by Johnnie Walker, είναι εμπνευσμένο από τους αινιγματικούς και τρομακτικούς χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς, τους White Walkers και σερβίρεται παγωμένο κατευθείαν από την κατάψυξη.

Μπορεί οι θεωρίες συνωμοσίας των fans της σειράς να εικάζουν πως ο Jamie Lannister πιθανότατα δε θα συναντήσει ποτέ τους White Walkers, και πόσω μάλλον τον Night King, αλλά είναι βέβαιο ότι ο Nicolaj Coster-Waldau που υποδύεται τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα, θα απολαύσει αυτό το νέο limited edition whisky μαζί με τους φίλους της σειράς, ενώ η προσμονή για την πολύ-αναμενόμενη έναρξη της 8ης και τελευταίας σεζόν ολοένα και μεγαλώνει.

Game of Thrones star Nikolaj Coster Waldau enjoys an exclusive first sip of the new limited edition White Walk 2


Ο σταρ της σειράς Game of Thrones, Nicolaj Coster-Waldau, απολαμβάνει το limited edition Scotch whisky, White Walker by Johnnie Walker, εν αναμονή της 8ης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς./
Photo Credit: Jose Silva

ΔΗΜΟΦΙΛΗ