ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόνος στις αρθρώσεις; Όχι πια!

Πόνος στις αρθρώσεις; Όχι πια!

Η αρθρίτιδα είναι μια πάθηση από την οποία πάσχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Με τον όρο αρθρίτιδα εννοούμε την ύπαρξη φλεγμονής σε μία έως και παραπάνω αρθρώσεις. Την πιο κοινή μορφή της φλεγμονής αυτής αποτελεί η οστεοαρθρίτιδα. Μπορεί να προκληθεί κυρίως από καταπόνηση των αρθρώσεων (αθλητές, δρομείς, μπασκετμπολίστες, χορευτές) , από αυξημένο σωματικό βάρος και κληρονομικότητα. Όταν οι αρθρώσεις πονούν, έχουν διογκωθεί, είναι δύσκαμπτες και δεν λειτουργούν σωστά, έτσι ο πόνος γίνεται όλο και πιο έντονος, το πρωινό ξύπνημα εφιάλτης και οι κινήσεις του σώματος όλο και δυσκολότερες. Υπάρχει λύση;

Φυσικά! Η λύση βρίσκεται στο Osteoaid. Η υπερτροφή ΝΕΜ (Natural Eggshell Membrane) από την Superfoods έρχεται να αντιμετωπίσει τον πόνο στις αρθρώσεις από την 10η ημέρα λήψης του συμπληρώματος. Το ΝΕΜ® προέρχεται από τη μεμβράνη που υπάρχει στο κέλυφος του αυγού, η οποία υπόκειται σε πατενταρισμένη υψηλής τεχνολογίας μέθοδο επεξεργασίας. Χάρη στη μέθοδο αυτή αποτελεί ιδανικό συνδυασμό από συστατικά που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα και είναι αξιοποιήσιμα από αυτό συμβάλλοντας έτσι στην υγεία των αρθρώσεων.

Το Osteoaid προτείνεται όταν υπάρχει ήδη πρόβλημα σε άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις π.χ. λόγω ηλικίας, υπερβολικού βάρους, για τη μείωση της φλεγμονής και αντιμετώπιση συμπτωμάτων όπως ο πόνος & η δυσκαμψία.

Επιπλέον προτείνεται όταν υπάρχει υψηλός κίνδυνος – προληπτικά σε άτομα που καταπονούν τις αρθρώσεις και τους χόνδρους με έντονη σωματική δραστηριότητα.

Χρειάζεται μόνο μια κάψουλα την ημέρα ενώ χρειάζονται μόνο 10 ημέρες για να δείτε άμεση βελτίωση!

Βρείτε το Osteoaid από την Superfoods ΕΔΩ στο Pharm24.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ