ΕΥΔΑΠ: Το «success story» στην επεξεργασία λυμάτων και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος

Στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ, στην «καρδιά» της Αθήνας, βρέθηκε το CNN Greece προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον Γενικό Διευθυντή Αποχέτευσης της Εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη.

Διαβάστε επίσης

Ο κ. Βουγιουκλάκης, o οποίος έχει υπό την ευθύνη του όλη τη λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης, των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων αλλά και τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη έργων αποχέτευσης, αναφέρθηκε εκτενώς σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο δίκτυο αποχέτευσης του Λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και τα σχέδια και τους στόχους της ΕΥΔΑΠ για το μέλλον, όσον αφορά στον τομέα της Αποχέτευσης. Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα του CNN Greece αποκάλυψε το πώς η Εταιρεία δημιουργεί μια περιβαλλοντική, καθαρή αγορά καυσίμου στην Ελλάδα η οποία προέρχεται από τη λυματολάσπη από το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων της Μεταμόρφωσης, κάνοντας μάλιστα λόγο για ένα ουσιαστικό «success story» της ΕΥΔΑΠ στον τομέα της επεξεργασίας λυμάτων και της αναβάθμισης του περιβάλλοντος.

ευδαπ

Πώς λειτουργεί και αναπτύσσεται το δίκτυο αποχέτευσης του Λεκανοπεδίου Αττικής σήμερα; Πώς τα έργα της ΕΥΔΑΠ στον τομέα της αποχέτευσης συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος; Τι συμβαίνει με τα διάφορα κέντρα επεξεργασίας λυμάτων σε ό,τι έχει να κάνει με την περιβαλλοντική διαχείριση; Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια και οι στόχοι της Εταιρείας;

Δείτε όλες τις απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ευδαπ3 copy

ευδαπ3

 

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του νέου Εθνικού Λαχείου

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα

ΤΖΟΚΕΡ: Δείτε ποια περιοχή της Ελλάδας είναι η πιο τυχερή - Κέρδη 120 εκατ. ευρώ μέσα στο 2018

Στην πώληση της Telekom Albania προχωρά ο όμιλος ΟΤΕ