ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με φανέλα «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ – Pregame από Κουρμπέλη και Μπακάκη

Με φανέλα «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» το ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ – Pregame από Κουρμπέλη και Μπακάκη

Το σκορ δεν είναι αρκετό για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League. Το αποτέλεσμα θα κριθεί και σε μέτρα, γιατί όσο περισσότερο τρέξουν οι ποδοσφαιριστές στη διάρκεια του αγώνα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσφορά τους στα παιδιά.

Φορώντας τη φανέλα της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ», οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θέλουν να γράψουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα εντός αγωνιστικού χώρου για να συνεισφέρουν στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Όσο θα τρέχουν στη διάρκεια του αγώνα, θα καταγράφεται η απόσταση που θα διανύει κάθε ποδοσφαιριστής, από το επίσημο σύστημα μέτρησης των ομάδων (GPS αισθητήρες). Στη λήξη της αναμέτρησης, το σύνολο των μέτρων που θα έχει καταγραφεί από όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, θα μετατραπεί από τον ΟΠΑΠ σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Για κάθε 10 μέτρα ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει 3 ευρώ, τα οποία θα προστεθούν στη συνολική συνεισφορά της «Ομάδας Προσφοράς». Στα matrix του ΟΑΚΑ οι θεατές θα βλέπουν σε πραγματικό χρόνο την απόσταση που έχουν διανύσει οι παίκτες και τα χρήματα στα οποία αντιστοιχεί.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ