ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γεύση από Παρίσι: Μια γλυκιά συνεργασία της Nespresso με την India Mahdavi

Γεύση από Παρίσι: Μια γλυκιά συνεργασία της Nespresso με την India Mahdavi

Σε όλο τον κόσμο, οι γιορτές είναι μία περίοδος που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, συνοδευόμενη πάντα από μικρές απολαύσεις. Είναι εποχή ικανοποίησης και πολυτέλειας και δεν υπάρχει καμία άλλη πόλη στον κόσμο που να τα προσφέρει αυτά τόσο ιδανικά, όσο το Παρίσι.

Σε συνεργασία με τη διάσημη αρχιτέκτονα και διακοσμήτρια, India Mahdavi, η Nespresso υποδέχεται την περίοδο των γιορτών με το λανσάρισμα τριών ποικιλιών Limited Edition Festive που αντλούν έμπνευση από παριζιάνικα γλυκά και μίας σειράς μοναδικών αξεσουάρ.

Οι νέες ποικιλίες βασίζονται σε παραδοσιακές γεύσεις που βρίσκει κανείς σε ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, όπως μακαρόν και πραλίνα. Τον σχεδιασμό της συσκευασίας των ποικιλιών, της συλλογής αξεσουάρ καθώς και του επικοινωνιακού υλικού της καμπάνιας, ανέλαβε η παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας και διακοσμήτρια, India Mahdavi. Η Mahdavi είναι γνωστή για τον σχεδιασμό εμβληματικών χώρων, όπως το εστιατόριο The Gallery at Sketch στο Λονδίνο και το εστιατόριο Jean François Piège στο Παρίσι. Η δουλειά της ξεχωρίζει για το κομψό design και τις έντονες χρωματικές παλέτες που χρησιμοποιεί.

Η επιρροή της Mahdavi είναι εμφανής στα παστέλ χρώματα και τα παιχνιδιάρικα σχέδια των Limited Edition Variations. Η Mahdavi δημιούργησε μία ξεχωριστή συλλογή για τις τρεις νέες ποικιλίες, ιδανική για τους λάτρεις του καφέ και του design.

Η ίδια αναφέρει για τη συνεργασία της με τη Nespresso: “Στόχος μου ήταν να φέρω μία ονειρική διάσταση στον κόσμο της Nespresso, μέσα στον οποίο, οι νέες κάψουλες επιπλέουν σαν γλυκά σύννεφα στον ουρανό. Αυτά τα σχέδια θυμίζουν κάτι από παιδική ηλικία. Η Nespresso με αυτές τις ποικιλίες καταφέρνει να «μιλήσει» με όλες τις αισθήσεις, από την όραση και την αφή ως την οσμή, μέσα από γλυκά αρώματα. Στα σχέδιά μου, ήθελα να προσδώσω έναν υπαινιγμό ονειροπόλησης. Προσφέροντας κάψουλες οπτικά όμορφες, που μετά μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερες στη φαντασία του καθενός.”

Limited Edition Variations

Οι ποικιλίες της σειράς έχουν ως βάση τον καφέ Livanto της Nespresso, ένα χαρμάνι Arabica από τη Νότια και Κεντρική Αμερική. Είναι ένας ισορροπημένος καφές με μία νότα καραμέλας που προσδίδει ισορροπία και ολοκληρώνει αρμονικά τους καφέδες.

Nespresso Variations Macaronένας αρμονικός συνδυασμός από νότες δημητριακών και γλυκιά γεύση αμυγδάλου, με έμπνευση από τα διάσημα γαλλικά μακαρόν.

Ένταση: 6

Προτεινόμενη δοσολογία: Espresso (40ml)

Nespresso Variations Praline Αυτός ο αρωματικός espresso συνδυάζει την πληρότητα της βάσης του Livanto με τη γεύση καβουρδισμένου φουντουκιού και τη γλυκύτητα της καραμέλας. Αρμονικό χαρμάνι που θυμίζει επιδόρπιο πραλίνας.

Ένταση: 6
Προτεινόμενη δοσολογία: Espresso (40ml)

Nespresso Paris Blackμοναδικός Espresso που συνδυάζει νότες δημητριακών και ξηρών καρπών με πικάντικους και ξυλώδεις τόνους. Μια αυθεντική εμπειρία, αντάξια των παραδοσιακών παριζιάνικων καφέ.

Ένταση: 9
Προτεινόμενη δοσολογία: Espresso (40ml)

Για να συνοδεύσει τις νέες ποικιλίες, η India Mahdavi σχεδίασε μία ξεχωριστή σειρά αξεσουάρ που αναβαθμίζουν την εμπειρία καφέ, αποτελώντας μοναδικό δώρο για τις γιορτές.

Μόνιμη σειρά αξεσουάρ Origin Collection

Με την υπογραφή της India Mahdavi, το νέο σετ φλιτζανιών καφέ Origin Collection αντλεί έμπνευση από το σχήμα του ακατέργαστου κόκκου καφέ και έχει σχεδιαστεί ειδικά, για να δίνει φυσική αίσθηση στα χέρια προσφέροντας ξεχωριστή εμπειρία καφέ. Με στρογγυλεμένες γωνίες και μία πινελιά πολυτέλειας, αντιπροσωπεύει απόλυτα το μοναδικό στυλ της Mahdavi.

Η σειρά κυκλοφορεί σε τέσσερα μεγέθη, Espresso (80ml), Lungo (180ml), Gran Lungo (270ml) και Coffee Mug (390ml) και περιλαμβάνει δίσκο σερβιρίσματος.

Οι ποικιλίες και τα αξεσουάρ θα διατίθενται μέσω των Nespresso Boutiques, μέσω παραγγελιών στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Nespresso, online στο www.nespresso.com καθώς επίσης και μέσω της εφαρμογής Nespresso για κινητά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ