ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Black Friday στην Ελλάδα

Black Friday στην Ελλάδα

Black Friday σημαίνει προσφορές. Μεγάλες προσφορές!

Τιμές που πολλές φορές φτάνουν στο κόστος σε προϊόντα τεχνολογίας όπως τηλεοράσεις, laptops, κινητά αλλά και οποιουδήποτε μεγέθους συσκευές, από smartwatches και gadgets μέχρι ψυγεία και κουζίνες.

Στην Ελλάδα ο όρος Black Friday άρχισε να ακούγεται έντονα πέρσι, με όλο και περισσότερες μεγάλες αλυσίδες να συμμετέχουν στο «πανηγύρι», δημιουργώντας έτσι και για πρώτη φορά, ουρές έξω από πολλά φυσικά καταστήματα και έντονα (αλλά ευχάριστα) προβλήματα στα αντίστοιχα ηλεκτρονικά που προσπαθούσαν να διατηρηθούν ζωντανά με τόσο πολύ κόσμο να «οργώνει» τις σελίδες των προϊόντων.

Φέτος? Έσω έτοιμος.

Το Black Friday 2018 αναμένεται πιο δυνατό από ποτέ, με την OLED τηλεόραση των ονείρων σου να είναι πλέον προσιτή, με gadgets και μικροσυσκευές κουζίνας που δύσκολα θα αρνηθείς να αποκτήσεις σε τέτοιες τιμές, με έξυπνες αγορές τόσο για σένα, όσο για φίλους και συγγενείς (μην ξεχνάμε, έρχονται γιορτές) αλλά και για όλο το σπίτι.

Αν δεν θέλεις να τρέχεις κι εσύ…

Είσαι από εκείνους που δεν αντέχουν να ψωνίζουν με πολύ κόσμο; Απλό. Ξεκίνα από τώρα. Οι προσφορές είναι πολλές ήδη και υπάρχουν κατηγορίες προϊόντων που οι τιμές των εκπτώσεων δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα πριν το Black Friday θα είναι αν μη τι άλλο, πιο ευχάριστη! Αν πάλι είσαι από εκείνους που προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, τότε δεν υπάρχει τίποτα να σε σταματήσει, όποτε κι αν το θελήσεις.

Όπως και να έχει, φέτος το Black Friday, θα είναι και πάλι εδώ.


Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να σκεφτείς την ανάγκη σου, να δεις ποιο προϊόν την καλύπτει καλύτερα και να φροντίσεις να το βρεις, διαθέσιμο, και στην καλύτερη δυνατή τιμή.