ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με ποιες προϋποθέσεις θα αυξήσετε τα ratings του χώρου σας και τα έσοδά σας!

Με ποιες προϋποθέσεις θα αυξήσετε τα ratings του χώρου σας και τα έσοδά σας!

Τα τελευταία χρόνια η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε έναν city break προορισμό, με όλο και περισσότερους ταξιδιώτες να την επιλέγουν για τις διακοπές τους. Σε αυτό φυσικά, πέρα από τα φτηνά αεροπορικά εισιτήρια με low cost εταιρείες, έχει συμβάλλει και η διάδοση της βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων.

Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι περισσότερα από 126.000 καταλύματα είχαν διατεθεί για βραχυχρόνια μίσθωση, μέχρι το 2018, μέσα από διάφορες πλατφόρμες, σύμφωνα με όσα αναφέρει μελέτη με τίτλο «Εξελίξεις στη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων στην Ελλάδα», που περιλαμβάνεται στην τελευταία τετραμηνιαία έκδοση του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) «Οικονομικές Εξελίξεις».

Με περισσότερους κατοίκους να εκμεταλλεύονται τις νέες οικονομικές ευκαιρίες και να διαθέτουν την ιδιοκτησία τους σε τουρίστες, ενισχύεται φυσικά και η επιχειρηματικότητα. Παρόλα αυτά, κάποιοι φαίνεται να έχουν υψηλότερες οικονομικές απολαβές σε σχέση με τους «συναδέλφους» τους.

Φυσικά, στο παραπάνω πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ποιότητα του προσφερόμενου καταλύματος. Οι οικοδεσπότες που έχουν αναβαθμίσει τους χώρους τους και έχουν επιμεληθεί και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, καταφέρνουν να αποσπούν καλύτερες κριτικές και επομένως να κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Πώς μπορεί λοιπόν κάποιος να αυξήσει τα ratings του χώρου του και τα έσοδά του;

2 copy

Είναι σημαντικό να εξοπλίσετε πλήρως τον χώρο σας, προκειμένου να καταφέρετε να καταχωρηθείτε στις πιο premium πλατφόρμες. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με τις προηγμένες συσκευές που προσφέρει ο Κωτσόβολος. Η δημοφιλής εταιρεία διαθέτει μάλιστα έναν εξειδικευμένο κατάλογο, στον οποίο περιλαμβάνονται συμβουλές για να διαμορφώσετε κατάλληλα κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, ώστε να αυξήσετε τα rating και τα έσοδά σας.

Μάλιστα, προσφέρει ακόμη και ολοκληρωμένες προτάσεις ακόμη για τις πιο premium πλατφόρμες, όπως για παράδειγμα το Airbnb Plus. Προκειμένου να καταχωρηθείτε στο εν λόγω site, θα πρέπει ο χώρος σας να πληροί ορισμένες προϋποθέσεις. Ο Κωτσόβολος σας βοηθάει να «ανέβετε» επίπεδο και να αναβαθμίσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, ώστε να ακολουθεί τα κριτήρια. Ποια είναι αυτά;

1ο κριτήριο επιλογής: Προσεκτικά σχεδιασμένο

Δεν αρκεί να δημιουργήσετε έναν καθαρό και μοντέρνο χώρο υψηλής αισθητικής. Πρέπει ακόμη να σχεδιάσετε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια. Ξεκινήστε από το σαλόνι, επιλέγοντας μία smart τηλεόραση υψηλής αισθητικής που θα δώσει αμέσως στυλ στον χώρο σας.

Φυσικά, μην ξεχνάτε ότι και η κουζίνα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους σε κάθε σπίτι, για αυτό και είναι σημαντικό να την εξοπλίσετε με κορυφαίες εντοιχιζόμενες συσκευές μοντέρνου σχεδιασμού.

3 copy

2ο κριτήριο επιλογής: Άνετο

Προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι οι επισκέπτες σας θα αισθάνονται απολύτως άνετα, φροντίστε για την ξεκούρασή τους. Εξοπλίστε τα υπνοδωμάτια με άνετα κρεβάτια και αναπαυτικά επίπεδα στρώματα. Και φυσικά, μην ξεχνάτε ότι οι λεπτομέρειες μετράνε για αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε με προσοχή τα λευκά ήδη και να παρέχετε δύο μαξιλάρια ύπνου σε κάθε επισκέπτη.

Στο μπάνιο φυσικά, πέρα από τις πετσέτες που πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, πρέπει να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες συσκευές, όπως ένα πιστολάκι και ένα σίδερο μαλλιών.

4 copy

3ο κριτήριο επιλογής: Άρτια εξοπλισμένο

Κάθε χώρος πρέπει να διαθέτει τις απαραίτητες συσκευές που θα επιτρέπουν στους επισκέπτες να έχουν ανά πάσα στιγμή όλα όσα χρειάζονται. Φροντίστε να υπάρχει πλυντήριο, σίδερο, σιδερώστρα και φυσικά τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής και οι μικροσυσκευές, όπως μία καλή καφετιέρα. Μην ξεχνάτε ότι, η smart τηλεόρασή σας πρέπει να έχει τηλεχειριστήριο για πρόσβαση σε σύστημα ψυχαγωγίας ενώ το γρήγορο Wi-Fi με ταχύτητα λήψης τουλάχιστον 5 Mbps είναι απαραίτητο.

Παράλληλα, Ο Κωτσόβολος σας βοηθάει να κάνετε τη διαφορά, δημιουργώντας χώρους ψυχαγωγίας και εξοπλίζοντάς τους με είδη barbeque. Εναλλακτικά, δημιουργήστε ένα Business Corner, με πολύμηχανήματα για να μπορείτε να κατατάξετε το κατάλυμά σας ως ιδανικό για τη φιλοξενία όσων βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια.

5 copy

4ο κριτήριο επιλογής: Καλοδιατηρημένο

Είναι σημαντικό το σπίτι σας να είναι καλοδιατηρημένο και λειτουργικό. Για αυτό ξεκινήστε από τις συσκευές της κουζίνας, αντικαθιστώντας τις φθαρμένες και ενισχύστε την αισθητική στο χώρο σας. Επιπλέον, φροντίστε για την ατμόσφαιρα, εξοπλίζοντας το διαμέρισμά σας με τα κατάλληλα συστήματα κλιματισμού ή διασφαλίζοντας την καλή τους λειτουργία. Επιπλέον, εξασφαλίστε ζεστό νερό με ηλιακό θερμοσίφωνα.

Αν υπάρχει κάποια ηλεκτρολογική ή υδραυλική βλάβη, φροντίστε φυσικά να επιδιορθωθεί πριν την άφιξη των επισκεπτών σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει άμεσα, καθώς ο Κωτσόβολος, έχει φροντίσει και για αυτό με ένα ολοκληρωμένο οικονομικό πακέτο διάρκειας ενός έτους. Περισσότερα για το MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού Κωτσόβολος μπορείτε να μάθετε εδώ.

6

Με όλα τα παραπάνω θα μπορέσετε να έχετε περισσότερες και καλύτερες κριτικές. Μην ξεχνάτε ότι αυξάνοντας τον αριθμό των reviews, η καταχώρησή σας θα εμφανίζεται σε περισσότερους πιθανούς επισκέπτες.

Περισσότερα tips για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας θα βρείτε εδώ.