ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

OMEGA SEAMASTER DIVER 300M: Η επίσημη παρουσίαση της νέας συλλογής ρολογιών της OMEGA στην Αθήνα

OMEGA SEAMASTER DIVER 300M: Η επίσημη παρουσίαση της νέας συλλογής ρολογιών της OMEGA στην Αθήνα

Η OMEGA παρουσίασε τη νέα συλλογή Seamaster Diver 300M, σε μια ξεχωριστή βραδιά, στο Private Area του Moorings στη Μαρίνα Βουλιαγμένης.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό κόσμο, είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα ανανεωμένα μοντέλα της εμβληματικής συλλογής Seamaster Professional Diver 300M, που φέτος γιορτάζει 25 χρόνια κυκλοφορίας και επανασυστήνεται στο κοινό.

Οι καλεσμένοι «βούτηξαν» στον κόσμο του Seamaster Diver 300M, μαθαίνοντας περισσότερα για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και μηχανισμό του αγαπημένου ρολογιού του James Bond, απολαμβάνοντας παράλληλα jazz μελωδίες και μοναδικές γεύσεις με άρωμα θάλασσας.

Το Seamaster Diver 300M συνεχίζει να αποτελεί ένα αυθεντικό μοντέλο καταδύσεων, που μπορεί να συντροφεύει με ασφάλεια και ακρίβεια επαγγελματίες και ερασιτέχνες του βυθού στις υποβρύχιες εξορμήσεις τους. Ταυτόχρονα, αποτελεί την τέλεια επιλογή και για επίσημες περιστάσεις. Η νέα συλλογή που διαθέτει μεγαλύτερη διάμετρο κάσας, 42 mm, περιλαμβάνει 14 μοναδικά μοντέλα: τα 6 είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και τα 8 συνδυάζουν ανοξείδωτο ατσάλι με χρυσό 18K. Το κάθε νέο ρολόι Diver 300M είναι εξοπλισμένο με τον μηχανισμό Master Chronometer Calibre 8800, έχοντας περάσει αυστηρούς ελέγχους που ορίζονται από το METAS, ανεβάζοντας αυτομάτως τη συλλογή σε ένα υψηλότερο επίπεδο ακριβείας, απόδοσης και αντίστασης στον μαγνητισμό. Τέλος, το κάθε μοντέλο διατίθεται είτε με το κλασικό, εμβληματικό μεταλλικό μπρασελέ, είτε με ενσωματωμένο μαύρο ή μπλε λουρί από καουτσούκ.

Από το 1993, το Seamaster Professional Diver 300M έχει αγαπηθεί για τον σχεδιασμό του και την τεχνολογία που διαθέτει, αναφορικά με τους ωκεανούς. Το πρωτότυπο μοντέλο σηματοδότησε την θριαμβευτική επιστροφή της OMEGA στον κόσμο των καταδυτικών ρολογιών και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μακροχρόνια συνεργασία της Μάρκας με τον James Bond.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ