ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εορταστικοί χαιρετισμοί από την Omega

Εορταστικοί χαιρετισμοί από την Omega

Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από τον χρόνο που περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Αυτός είναι ο λόγος που η OMEGA αγαπάει αυτή τη μαγική περίοδο. Καθώς μαζεύεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας για να μοιραστείτε τις εορταστικές στιγμές, ευχόμαστε να απολαύσετε το κάθε δευτερόλεπτο ευτυχίας. Για να φέρουμε ακόμα περισσότερη χαρά σε εκείνους που αγαπάτε, διαλέξαμε οκτώ ρολόγια που θα μπορούσαν να είναι το τέλειο δώρο. Ποιος αξίζει κάτι ιδιαίτερο φέτος;

Για τον παραδοσιακό θαυμαστή της OMEGA …

Το θρυλικό Seamaster 300 είναι ένα πραγματικό ορόσημο στον κόσμο των καταδυτικών ρολογιών. Το ρολόι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1957, και η κλασσική του εμφάνιση έχει αναπροσαρμοσθεί στο σήμερα μέσω των πιο μοντέρνων υλικών και τεχνολογιών στην Ωρολογοποιία.

Το συγκεκριμένο μοντέλο των 41 mm προσφέρει έναν λείο, κομψό σχεδιασμό από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ των 18Κ. Διαθέτει μαύρο καντράν με δείκτες από χρυσό Sedna™ των 18K με επικάλυψη από "vintage" φωσφορίζον υλικό Super-LumiNova και γυαλισμένη κεραμική στεφάνη που φέρει την καταδυτική κλίμακα από Ceragold™ της OMEGA. Ρίχνοντας μία ματιά στο ανοιχτό πίσω μέρος της κάσας μπορείτε να δείτε τον μηχανισμό της OMEGA Master Co-Axial Calibre 8401.

1

Για γυναίκες κλασικής ομορφιάς…

Το Constellation είναι ένα κόσμημα που ακτινοβολεί κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας ιστορίας της γυναικείας Ωρολογοποιίας της OMEGA. Οι χαρακτηριστικές “δαγκάνες” και οι πτυχές σε σχήμα μισοφέγγαρου είναι μόνο μερικά από τα κλασικά χαρακτηριστικά αυτής της τόσο αγαπημένης συλλογής.

Το συγκεκριμένο μοντέλο “Small Seconds”, μεγέθους 27 mm, ακτινοβολεί χάρη στο καντράν από φίλντισι και τα 10 διαμάντια στις ενδείξεις ώρας. Μπορείτε να διακρίνετε και τέσσερα επιπλέον διαμάντια στο υποκαντράν των δευτερολέπτων, που βρίσκεται στη θέση ώρας 9. Πάνω στην κάσα από κόκκινο χρυσό των 18K, είναι τοποθετημένη η στεφάνη που περιλαμβάνει διαμάντια, ενώ το μπρασελέ αποτελείται από ματ συνδέσμους και γυαλισμένες μπάρες ανάμεσά τους. Στο εσωτερικό του ρολογιού, βρίσκεται ο μηχανισμός Master Chronometer Small Seconds Calibre 8705 της OMEGA.

2 copy

Για εκείνους που αναζητούν την περιπέτεια…

Φέτος, το Seamaster Diver 300M γιορτάζει την 25η επέτειό του. Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής του, αυτό το διάσημο ρολόι έχουν εμπιστευθεί δύτες στα βάθη της θάλασσας και, φυσικά, ο James Bond. Τώρα, έρχεται μία νέα αναβάθμισή του με μοντέρνο σχεδιασμό και μερικές πραγματικά εξαιρετικές λεπτομέρειες.

Αυτό το μοντέλο, με μέγεθος κάσας 42 mm, διαθέτει το πασίγνωστο μπρασελέ Diver 300M και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και χρυσό Sedna™ των 18K. Περιλαμβάνει μαύρη κεραμική στεφάνη με την καταδυτική κλίμακα της OMEGA από το υλικό Ceragold™, καθώς και γυαλιστερό μαύρο κεραμικό καντράν που έχει χαραγμένα πάνω του με λέιζερ τα κύματα του ωκεανού. Στο εσωτερικό του ρολογιού λειτουργεί ο μηχανισμός Master Chronometer Calibre 8800 της OMEGA, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ακρίβεια.

3

Για τις γυναίκες που αγαπούν το στυλ της πόλης…

Το νέο Trésor προσδίδει μία σύγχρονη, διαφορετική ματιά στην παραδοσιακή ωρολογοποιία. Η μοντέρνα εμφάνισή του ξεχωρίζει χάρη στην εξαιρετικά λεπτή του κάσα και στα διαμάντια που αγκαλιάζουν καμπυλωτά κάθε πλευρά της κάσας.

Το συγκεκριμένο μοντέλο, μεγέθους 36 mm, διαθέτει κάσα από χρυσό Sedna™ των 18Κ και γκρι δερμάτινο λουρί. Το ασημί καντράν από λακαρισμένη οπαλίνα περιλαμβάνει ανάγλυφους λατινικούς αριθμούς από χρυσό Sedna™ των 18Κ – το ίδιο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένοι και οι δείκτες. Ο μηχανισμός Calibre 4061 της OMEGA βρίσκεται πίσω από το καπάκι της κάσας που έχει τη μορφή καθρέφτη με το σχέδιο “Her Time”, ενώ η γυαλισμένη κορώνα του περιλαμβάνει κόκκινο κεραμικό υλικό και ένα μοναδικό διαμάντι.

4 copy

Για τους ενθουσιώδεις οπαδούς του διαστήματος…

Το Speedmaster "First OMEGA in Space" είναι ένας φόρος τιμής στο πρωτοποριακό ρολόι που ο αστροναύτης "Wally" Schirra φόρεσε στο διάστημα το 1962.

Το συγκεκριμένο μοντέλο με κάσα 39,7 mm από χρυσό Sedna™ των 18Κ, φέρει καφέ κεραμική στεφάνη με ταχυμετρική κλίμακα από νιτρίδιο του χρωμίου. Το πλούσιο καφέ χρώμα υπάρχει επίσης και στα υποκαντράν και στην κλίμακα των λεπτών που περιβάλλει το ασημί καντράν από οπαλίνα. Για μία πινελιά μοναδικότητας, το καπάκι της κάσας περιλαμβάνει το αυθεντικό έμβλημα της συλλογής με τον Ιππόκαμπο. Τέλος, διαθέτει καφέ δερμάτινο λουρί με μπεζ λεπτομέρειες, ενώ στην καρδιά του ρολογιού λειτουργεί ο μηχανισμός Calibre 1861 της OMEGA.

5 copy

Για όσους εμπνέονται από τον ωκεανό…

Το Seamaster Planet Ocean είναι ο απόλυτος φόρος τιμής της OMEGA προς τη ναυτική παράδοση. Αν και αποτελεί ένα αυθεντικό καταδυτικό ρολόι, χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό του, που περιλαμβάνει επιμελώς διαλεγμένα υλικά, έχει μεταμορφωθεί σε ένα ρολόι που είναι εξίσου ιδανικό και για τις μέρες στη στεριά.

Το συγκεκριμένο ρολόι διαθέτει κεραμικό καντράν σε καφέ-σοκολατί χρώμα με δείκτες και ενδείξεις ώρας από χρυσό Sedna™ των 18Κ. Χρυσός έχει χρησιμοποιηθεί και για την κάσα μεγέθους 39,5 mm, όπου είναι προσαρμοσμένο ένα καφέ δερμάτινο λουρί με εσωτερική επένδυση από καουτσούκ. Διαθέτει επίσης καφέ κεραμική περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης με καταδυτική κλίμακα από Ceragold™ της OMEGA και τον μηχανισμό Master Chronometer Calibre 8801 της OMEGA για ασυναγώνιστη ακρίβεια.

6

Για εκείνους που αγαπούν τη διαχρονική κομψότητα…

Το OMEGA De Ville Prestige προσφέρει ένα κλασικό, αυθεντικό στυλ με πολλές πινελιές πολυτέλειας. Είναι ένα ρολόι που μπορείτε να φοράτε για πολλά χρόνια χωρίς ποτέ να χάσει τη σαγηνευτική του γοητεία.

Εξερευνώντας το ρολόι παρατηρούμε πρώτα το εντυπωσιακό ασημί καντράν που περιλαμβάνει πολύπλευρους δείκτες και ανάγλυφους λατινικούς αριθμούς και ενδείξεις ώρας. Ο σχεδιασμός του ολοκληρώνεται με το παράθυρο ημερομηνίας, την ένδειξη αυτονομίας ενέργειας και το υποκαντράν δευτερολέπτων. Εκτός από την κάσα μεγέθους 39,5 mm από κόκκινο χρυσό των 18K και το καφέ δερμάτινο λουρί, το ρολόι περιλαμβάνει και τον μηχανισμό Co-Axial Calibre 2627 της OMEGA.

7

Για όσες έχουν ποικιλόμορφο τρόπο ζωής ...

Το Seamaster Aqua Terra είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε περίσταση - είτε πρόκειται για τις ημέρες στο σκάφος, είτε για τις βραδιές στην πόλη. Καθώς περιλαμβάνει διαμάντια στη στεφάνη του, είναι ένα γυναικείο ρολόι που ακτινοβολεί ομορφιά.

Η συμμετρική κάσα μεγέθους 34 mm του μοντέλου αποτελείται από χρυσό Sedna™ των 18Κ και περιλαμβάνει καντράν από φίλντισι και 11 διαμάντια στις ενδείξεις ώρας, τοποθετημένα σε εσοχές από χρυσό Sedna™ των 18Κ. Διαθέτει διαμάντια στη στεφάνη του και ενσωματωμένο μπρασελέ από χρυσό Sedna™ των 18Κ. Με τον μηχανισμό Co-Axial Master Chronometer Calibre 8801 της OMEGA να χτυπάει στην καρδιά του, το ρολόι αυτό είναι πιστοποιημένο με τα υψηλότερα πρότυπα Ωρολογοποιίας από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας (METAS).

8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ