ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας διοργανώνει για 24η χρονιά τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας διοργανώνει για 24η χρονιά τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας διοργανώνει για 24η χρονιά τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ, τον πλέον αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η Λέσχη, αποτελεί εδώ και 25 έτη έναν οργανισμό που προάγει την επιχειρηματικότητα, με μέλη της σημαντικό αριθμό επιφανών και καταξιωμένων Ελλήνων επιχειρηματιών.

Τα Βραβεία ΚΟΥΡΟΣ χωρίζονται σε τρεις (3) κατηγορίες επιβραβεύοντας τα αποτελέσματα, την ανάπτυξη, την δημιουργία βιωσιμότητας, την καινοτομία και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ήτοι:

  • Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας
  • Βραβείο Επίδοσης στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο
  • Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς

Το 2017, βραβεύτηκαν αντίστοιχα οι επιχειρηματίες:

  • Ιωάννης και Ευθύμιος Αναστασίου της εταιρείας Frezyderm,
  • Αλέξανδρος Κίκιζας της εταιρείας Μέλισσα Κίκιζας και
  • Αθανάσιος Μαρτίνος για τη προσφορά μέσω των ιδρυμάτων Α. και Μ. Μαρτίνου και Αιγέας.

11111111111111

Επιπλέον, η Λέσχη στο πλαίσιο των Βραβείων Κούρος, συχνά βραβεύει πρωτοβουλίες που προάγουν την επιχειρηματικότητα και την προσφορά στη κοινωνία. Φέτος θα δοθούν δύο (2) Τιμητικά Βραβεία.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης και του επίσημου δείπνου, παρευρίσκονται περισσότεροι από 550 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας. Η τελετή καλύπτεται τηλεοπτικά και προβάλλεται μέσω των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων.

ΛΕΣΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:

Η Λέσχη Επιχειρηματικότητας είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο ιδρύθηκε το 1995 από καταξιωμένους Έλληνες επιχειρηματίες με στόχο να αναδείξει και να στηρίξει την ελληνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, κυρίως όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την επιχειρηματική δράση και το όραμα νέων ανθρώπων. Σήμερα έχει μέλη, εκπροσώπους τόσο της παλαιότερης όσο και τις νεότερης επιχειρηματικής γενιάς. Κορωνίδα των δραστηριοτήτων της είναι τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας ΚΟΥΡΟΣ, τα οποία αναδεικνύουν και επιβραβεύουν επιχειρηματίες που έχουν αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή τους στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και την υπευθυνότητα. Παράλληλα, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας πραγματοποιεί εκδηλώσεις, στηρίζει μελέτες και δράσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση της υγιούς και σύγχρονης επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Περισσότερα στο www.leshiepi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ