ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Leasing αυτοκινήτου: 5 λόγοι που θα σάς κάνουν να το σκεφτείτε

Leasing αυτοκινήτου: 5 λόγοι που θα σάς κάνουν να το σκεφτείτε

Διανύουμε αναμφίβολα μία εποχή όπου βλέπουμε τις υποχρεώσεις μας να γιγαντώνονται και τα περιθώρια για οικονομικά «ανοίγματα» και αγορές, να στενεύουν.

Προσπαθώντας να δούμε αυτό το «ποτήρι» μισογεμάτο, θα λέγαμε πως σήμερα περισσότερο από ποτέ το motto «όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα», αντανακλά την πραγματικότητα. Και ακριβώς επειδή είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα, μπαίνεις στη διαδικασία να ανακαλύψεις και να διερευνήσεις έξυπνες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου, χωρίς να σε φορτώσουν έξτρα άγχος.

Το leasing αυτοκινήτου είναι μία από αυτές τις λύσεις: η μακροχρόνια μίσθωση είναι, πράγματι, ένας νέος τρόπος να «έχεις» αυτοκίνητο και είναι γεγονός ότι κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος- και δικαίως. Η γενική αντίληψη πως το leasing αφορά μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις έχει αλλάξει, καθώς πλέον είναι σαφές ότι ακόμα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από αυτό.

Δείτε πέντε λόγους που το αποδεικνύουν:

  1. Με το leasing μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας ένα αυτοκίνητο χωρίς να είναι απαραίτητο το κεφάλαιο αγοράς - ή, έστω, ένα μέρος του. Και μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο που ενδεχομένως να μην μπορούσατε να αποκτήσετε αν ακολουθούσατε το μονοπάτι της αγοράς αυτοκινήτου.
  2. Το σταθερό μίσθωμα στο οποίο θα καταλήξετε με τη βοήθεια του εξειδικευμένου συμβούλου, θα είναι τέτοιο ώστε να μπορείτε να το υποστηρίξετε. Και αυτό θα είναι το μοναδικό έξοδο (μαζί, φυσικά, με τη βενζίνη) που θα έχετε να υπολογίζετε για το αυτοκίνητό σας κάθε μήνα.
  3. Και αυτό, γιατί η μηνιαία μίσθωση αυτοκίνητου περιλαμβάνει και τα έξοδα που συνδέονται με τη χρήση και τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Έτσι, επιπλέον επιβαρύνσεις όπως τέλη κυκλοφορίας, Οδική βοήθεια, αυτοκίνητο αντικατάστασης, κόστη ασφάλισης, συντήρησης ή αλλαγής ελαστικών, με το leasing απλά δεν θα σας αφορούν!
  4. Αγοράζοντας ένα νέο αυτοκίνητο, η αξία του αρχίζει να πέφτει από την πρώτη μέρα που το οδηγείτε και οι φθορές ξεκινούν να μετρούν εις βάρος σας. Με το leasing, όμως, το μόνο που θα έχετε να σκεφτείτε στο τέλος του συμβολαίου μίσθωσης δεν είναι άλλο από το ποιο θα είναι το επόμενο, hi-end μοντέλο που θα οδηγήσετε.
  5. Αλλά και στην περίπτωση που τελικά αγαπήσετε τόσο πολύ το αυτοκίνητό σας που θελήσετε να το αγοράσετε, έχετε την επιλογή να το κάνετε στο τέλος της μίσθωσης σε ανταγωνιστική τιμή.
g1

Το leasing είναι ο τρόπος να βάλετε ένα αυτοκίνητο στην καθημερινότητά σας, χωρίς αναπάντεχες –και, συχνά, δυσβάσταχτες- «εκπλήξεις» στον προϋπολογισμό σας. Αν όλα τα παραπάνω σάς έκαναν να θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τις επιλογές που σάς δίνει το leasing, ρίξτε μια ματιά στα Special Deals της LeasePlan που συνεχώς ανανεώνονται αλλά και στις επετειακές προτάσεις με αφορμή τα 15 χρόνια της εταιρείας.