Χ. Χαρπαντίδης: Η Παπαστράτος βρίσκεται στην αρχή μιας μεγάλης πορείας
Την τελευταία δεκαετία η Παπαστράτος έχει κάνει μια τεράστια επένδυση για την κυκλοφορία εναλλακτικών προϊόντων σε σχέση με το κάπνισμα λέει στο CNN Greece o πρόεδρος και ΔΣ της εταιρίας Χρήστος Χαρπαντίδης.
Ο κ. Χαρπαντίδης μιλώντας στο περιθώριο του 29ου ετήσιου συνεδρίου της Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου “Η ώρα της ελληνικής οικονομίας” είπε ότι η Παπαστράτος έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο μετά από χρόνια ερευνών και ότι τα νέα προϊόντα της συνοδεύονται και με την ανάλογη επιστημονική έρευνα για τη σχέση τους με την υγεία των καταναλωτών.
Αναφορικά με το μέλλον της ελληνικότης βιομηχανίας, ο κ. Χαρπαντίδης είπε ότι είναι καιρός οι εταιρίες να υιοθετήσουν τις νέες τεχνολογίες ώστε να γίνει ανταγωνιστική παγκοσμίως.
“Η ελληνική αγορά είναι μικρή και θα πρέπει η ελληνική βιομηχανία να ανοιχτεί στην παγκόσμια αγορά”.
Αλβανία: Οξύνονται τα πνεύματα - Οι σοσιαλιστές του Ράμα ζητούν αποβολή βουλευτών της αντιπολίτευσης
20:04
Πυρά Τραμπ κατά του Ιράν: «Κάνει τα πάντα για να αυξήσει τις τιμές του πετρελαίου πριν τις εκλογές»
19:55
Καϊράτ - Παναθηναϊκός 1-5: «Πράσινο» πάρτι στο Αλμάτι - Το 2x2 στο Conference League
19:46
Σήκωσε το γάντι η κυβέρνηση: Σκωπτική απάντηση Μαρινάκη στις μομφές Τσίπρα περί εθνικών ηττών
19:36