ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Tο πιο ζεστό ρούχο, την Αγάπη, προσφέρει φέτος το Pierce με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του!

Tο πιο ζεστό ρούχο, την Αγάπη, προσφέρει φέτος το Pierce με τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του!

Όπως κάθε χρόνο, παραμονές των Χριστουγέννων, έτσι και φέτος, οι μαθητές του Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος θα «ντύσουν» με περίσσια αγάπη και μεράκι το Bazaar ­– Χριστουγεννιάτικη Γιορτή τους στις εγκαταστάσεις του Σχολείου στην Αγία Παρασκευή.

Η φετινή Γιορτή του Pierce είναι όλη φτιαγμένη από το ύφασμα της αγάπης, της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Με το μήνυμα «Αγάπη, το πιο ζεστό ρούχο» οι μαθητικές κοινότητες του Pierce καλούν τους επισκέπτες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη γιορτή να παραδώσουν στο Σχολείο είδη ρουχισμού, καινούργια ή μεταχειρισμένα, αλλά οπωσδήποτε καθαρά και σε άριστη κατάσταση. Τα είδη θα διατεθούν σε ιδρύματα ενίσχυσης και υποστήριξης ατόμων και ομάδων με οικονομικά προβλήματα.

Το απόγευμα της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου, οι καλεσμένοι θα διαβούν τις πύλες ενός ολόφωτου χριστουγεννιάτικου χωριού γεμάτου με γευστικές απολαύσεις και μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες. Στις γωνιές του, θα ανταλλάξουν ευχές με ένα ποτήρι ζεστό κρασί και θα απολαύσουν παραδοσιακές συνταγές και γλυκίσματα από την Ελλάδα, αλλά και από την Αμερική, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ιταλία, χώρες των οποίων η γλώσσα διδάσκεται στο Pierce.

Μουσική και τραγούδια από την ορχήστρα και τη χορωδία του Pierce θα πάρουν τη σκυτάλη για να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους, ενώ ο «Ραφτάκος των λέξεων», το παραμύθι του Αντώνη Παπαθεοδούλου για το ράφτη που ήξερε να ράβει ρούχα που μας ζεσταίνουν το χειμώνα και μας δροσίζουν το καλοκαίρι, θα ανέβει στην κεντρική θεατρική σκηνή του Σχολείου.

Την ίδια ώρα στο αίθριο του Θεάτρου η Γιορτή θα κορυφωθεί με γευστικές εκπλήξεις, κληρώσεις δώρων και, κυρίως, μουσική, που θα επιλέγει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του Pepper 96,6, Λιάνα Μαστάθη.

Στο χώρο του bazaar θα λειτουργεί επίσης και εργαστήριο κατασκευής ξύλινων χριστουγεννιάτικων αντικειμένων για μικρούς και μεγάλους, σε συνεργασία με την εταιρεία BLACK & DECKER.

Μέρος από τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αγίας Παρασκευής, ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν στο Ταμείο Υποτροφιών του Pierce. Έτσι, με την πολύτιμη υποστήριξη όλων μας, το Σχολείο θα συνεχίσει να προσφέρει εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ακόμη περισσότερα παιδιά, μέσω υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης, βοηθώντας συγχρόνως, στην αντιμετώπιση οικονομικών δυσχερειών συμπολιτών μας.

Ραντεβού λοιπόν στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Pierce, την Παρασκευή στις 14 Δεκεμβρίου, για να ευχηθούμε «Καλές Γιορτές» και να προσφέρουμε και φέτος σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, υπηρετώντας και τιμώντας τη φιλοσοφία του Σχολείου που βασίζεται στο ρητό «Να μην υπηρετείσαι, αλλά να υπηρετείς» (Non ministrari sed ministrare).

H εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ