ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βράβευση της οικογένειας Χατζηνικόλα

Βράβευση της οικογένειας Χατζηνικόλα

Το ειδικό βραβείο Συνολικής προσφοράς στον κλάδο «DIY & Home Improvement» - που διοργάνωσαν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου το περιοδικό «Μαστορέματα» στο Athens Plaza - απονεμήθηκε στην Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο της VECHRO, κα. Κατερίνα Χατζηνικόλα - Δήμα και στον Εμπορικό Διευθυντή και Αντιπρόεδρο της εταιρείας, κ. Παναγιώτη Χατζηνικόλα, για την πολύχρονη συνεισφορά τους στον κλάδο των χρωμάτων και δομικών υλικών, καθώς και για την αταλάντευτη προσήλωση της VECHRO στην παραγωγή και πιστοποίηση Οικολογικών προϊόντων, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Η κα. Χατζηνικόλα – Δήμα και ο κ. Παναγιώτης Χατζηνικόλας, ευχαρίστησαν τον κ. Προκόπη Καρυδάκη (εκδότη του περιοδικού «Μαστορέματα») για το βραβείο, καθώς και όλους όσους συμμετέχουν, όλα αυτά τα χρόνια, στην ανοδική πορεία της εταιρείας, όπως οι συνεργάτες / καταστήματα χρωμάτων, το καταναλωτικό κοινό αλλά και το προσωπικό της VECHRO.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι από 70 επιχειρήσεις του κλάδου, μεταξύ αυτών top managers των βασικών retailers και των μεγαλύτερων προμηθευτών, παρακολούθησαν κορυφαίους Έλληνες και ξένους ομιλητές και συζήτησαν για την πορεία και τις προοπτικές της Ελληνικής αγοράς, την διαρκώς μεταβαλλόμενη καταναλωτική εμπειρία, καθώς και τα τελευταία πελατοκεντρικά μοντέλα λειτουργίας των επιχειρήσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ