ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καινοτόμος τεχνολογία για να φροντίσετε για τη στοματική σας υγιεινή

Καινοτόμος τεχνολογία για να φροντίσετε για τη στοματική σας υγιεινή

Αναμφισβήτητα, η τεχνολογία έχει επηρεάσει κάθε τομέα της ζωής μας και έχει διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά μας. Οι σύγχρονες συσκευές μάς βοηθούν να εξοικονομήσουμε χρόνο, ολοκληρώνοντας χρονοβόρες διαδικασίες εύκολα και αποτελεσματικά. Οι «έξυπνες» λύσεις που μας προσφέρει η επιστήμη και η τεχνολογία σήμερα μάλιστα, μας βοηθούν ακόμη και να φροντίζουμε την υγεία μας και συγκεκριμένα τη στοματική μας υγιεινή.

Και μπορεί κάτι τέτοιο να ακούγεται υπερβολικό, όμως η κατάλληλη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα δεν μας προσφέρει απλώς ένα αστραφτερό χαμόγελο. Τι ακριβώς σημαίνει το παραπάνω; Ποιες είναι οι εξειδικευμένες δυνατότητες που μας προσφέρουν οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες «νέας γενιάς»; Και ποιες καινοτομίες σημειώνονται στον τομέα της προσωπικής φροντίδας και υγείας;

Μία από τις πιο σημαντικές καινοτομίες είναι η τεχνολογία sonic, η οποία δημιουργεί μία δυναμική καθαριστική δράση από μικροφυσαλίδες που εισέρχονται βαθιά αλλά ήπια ανάμεσα στα δόντια και τη γραμμή των ούλων. Αυτό σημαίνει ότι καθαρίζει εξαιρετικά τα δόντια, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από μελέτη, η οποία διεξήχθη από ανεξάρτητο εργαστήριο σε 148 άτομα στις ΗΠΑ, που χρησιμοποιήσαν την Philips Sonicare δύο φορές την ημέρα για τέσσερις ημέρες.

Η εταιρία Philips εξειδικεύεται στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες με τεχνολογία sonic και έχει δημιουργήσει την ομώνυμη σειρά, με στόχο να προσφέρει εξαιρετική στοματική φροντίδα. Δημιουργεί δηλαδή εξειδικευμένα προϊόντα, που μας βοηθούν να φροντίζουμε τα δόντια μας και να αποφεύγουμε προβλήματα, όπως η πλάκα και η ουλίτιδα.

Τα νούμερα, άλλωστε, το αποδεικνύουν. Ενδεικτικά, η πιο κομψή εκδοχή της πρωτοποριακής σειράς, η DiamondClean, αφαιρεί επτά φορές περισσότερη πλάκα και λευκαίνει τα δόντια δύο φορές περισσότερο σε σχέση πάντα με τις συμβατικές οδοντόβουρτσες.

2

Ένα προσωπικό «οδοντιατρικό εργαλείο»

Τι γίνεται, όμως, για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια; Κάποιοι λανθασμένα θεωρούσαν ότι οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες τραυματίζουν τα ούλα. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η DiamondClean για παράδειγμα, είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πιο ευαίσθητη δόντια. Και αυτό διότι καθαρίζει και φροντίζει τα ούλα, κάνοντας απαλό μασάζ.

Σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός, η εν λόγω συσκευή προσφέρει πέντε προγράμματα καθαρισμού, από καθαρισμό και λεύκανση, μέχρι γυάλισμα και φροντίδα των ούλων. Έτσι, μπορεί να μετατραπεί στο προσωπικό μας «οδοντιατρικό εργαλείο» με το οποίο μπορούμε να φροντίζουμε τα δόντια μας καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο και να βελτιώσουμε άμεσα τη στοματική μας υγιεινή. Αρκεί φυσικά να βουρτσίζουμε τα δόντια μας καθημερινά δύο φορές την ημέρα για δύο λεπτά, όπως συμβουλεύουν οι οδοντίατροι.

Αξιοποιώντας αυτόν τον χρόνο κατάλληλα και χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα που κάνει 62.000 κινήσεις ανά λεπτό, μπορούμε να διατηρήσουμε τα ούλα μας υγιή, το στόμα μας απόλυτα καθαρό και τα δόντια μας λεία και λαμπερά. Μία εβδομάδα αρκεί για να αντιληφθούμε τη διαφορά, καθώς η Philips Sonicare αφαιρεί 100% περισσότερους λεκέδες και λευκαίνει φυσικά τα δόντια.

3

Σε δύο εβδομάδες χρήσης, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Και αυτό διότι υπόσχεται να μας χαρίσει το πιο υγιές και αστραφτερό χαμόγελο και να αναδείξει τη λάμψη των δοντιών μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ