ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλα χριστουγεννιάτικα κέρδη σε Λάρισα και Γιαννιτσά με το ΣΚΡΑΤΣ

Μεγάλα χριστουγεννιάτικα κέρδη σε Λάρισα και Γιαννιτσά με το ΣΚΡΑΤΣ

Το ΣΚΡΑΤΣ έφερε τα Χριστούγεννα σε Λάρισα και Γιαννιτσά. 250.000 ευρώ και 50.000 ευρώ για δύο μεγάλους τυχερούς με τα εορταστικά ΣΚΡΑΤΣ

Νωρίτερα ήρθαν εφέτος τα Χριστούγεννα σε Λάρισα και Γιαννιτσά με τα κέρδη που μοιράζουν τα νέα εορταστικά ΣΚΡΑΤΣ. Συγκεκριμένα, ένας μεγάλος τυχερός από τη Λάρισα κέρδισε 250.000 ευρώ στο «Ρόδι είναι και κερδίζει», ενώ ένας τυχερός από τα Γιαννιτσά κέρδισε 50.000 ευρώ με ένα δελτίο «Χρυσό Φλουρί».

Τα εορταστικά ΣΚΡΑΤΣ έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες και ήδη ο κόσμος σπεύδει να δοκιμάσει την τύχη του, κυνηγώντας τα μεγάλα ποσά που μοιράζει το ΣΚΡΑΤΣ κάθε χρόνο την περίοδο τον εορτών με τις ειδικές εκδόσεις του. H ζήτηση στα πρακτορεία αυξάνεται όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, καθώς όλοι αναζητούν τα «χρυσά» δελτία των 250.000 ευρώ και 50.000 που έχουν απομείνει.

skrats

Κέρδη μέχρι λιποθυμίας

Επίσκεψη σε γιατρό χρειάστηκε ο μεγάλος τυχερός από τη Λάρισα για να συνέλθει από το ξαφνικό, αλλά ευχάριστο σοκ των 250.000 ευρώ. Ο Λαρισαίος τυχερός του ΣΚΡΑΤΣ δεν άντεξε τη συγκίνηση και λιποθύμησε όταν συνειδητοποίησε ότι το δελτίο «Ρόδι είναι και κερδίζει» που είχε αγοράσει από πρακτορείο της πόλης έκρυβε το μεγάλο ποσό. Ευτυχώς, η λιποθυμία του ήταν μόνο αποτέλεσμα του ενθουσιασμού του και ο τυχερός παίκτης αναμένεται να περάσει τα Χριστούγεννα της ζωής του με την οικογένειά του.

skrats2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ