ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Service Select: Οικονομία στο service, με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και ασφάλεια!

Service Select: Οικονομία στο service, με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και ασφάλεια!

Τα μοντέλα της Mercedes ξεχωρίζουν εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα για τη διαχρονικότητα, την πολυτέλεια, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και βέβαια την κορυφαία ασφάλεια που παρέχουν. Χάρη και στα εξελιγμένα συστήματα που διαθέτουν για το σκοπό αυτό, πολλά μάλιστα από τα οποία, όπως τα ABS, ESP, Attention Assist, Collision Prevention Assist, έχουν εξελιχθεί από την ίδια τη Mercedes και έχουν χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια από τις άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η υψηλή ποιότητα και η κορυφαία ασφάλεια ενός μοντέλου της Mercedes και με την πάροδο των χρόνων και να είναι κάποιος σίγουρος πως μπορεί να βασίζεται πάντα στη γνώση και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, χρειάζεται και η ανάλογη σωστή φροντίδα και συντήρηση. Την οποία εξασφαλίζουν, σε συνδυασμό και με την υψηλή ποιότητα των γνήσιων και πιστοποιημένων ανταλλακτικών, τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mercedes.

Με τη συντήρηση του αυτοκινήτου του, περιορίζουμε στο ελάχιστο τις έκτακτες επισκέψεις μας στο συνεργείο, ενώ ταυτόχρονα επιβαρυνόμαστε και με μικρότερο κόστος. Το οποίο, πλέον, για επιλεγμένα δημοφιλή οχήματα ηλικίας άνω των 6 ετών -ενδεικτικά αναφέρουμε τη C-Class (W203) με έτος κατασκευής από το 2000 έως το 2007) και την A-Class (W169) με έτος κατασκευής από το 2004 έως το 2012- γίνεται ακόμα πιο μικρό με τις ειδικές παροχές των πακέτων συντήρησης Service Select.

2 copy

Το Mercedes-Benz Service Select προσφέρει συγκεκριμένες εργασίες και επισκευές, όπως τα τακτικά service Α και Β. To service A περιλαμβάνει από την αλλαγή λαδιών έως τους διεξοδικούς ελέγχους για φθορές και πιθανές ζημιές, ενώ επιπρόσθετα το σέρβις Β περιλαμβάνει αντικατάσταση φίλτρων σκόνης και συνδυαστικών φίλτρων, ελέγχους στα δισκόφρενα και τα τακάκια φρένων κ.ά.

Η έκπτωση που παρέχεται σε όλα τα ανταλλακτικά των πακέτων συντήρησης του προγράμματος καθώς και σε όλα τα υγρά και λιπαντικά που χρησιμοποιούνται σε όλες τις συνήθεις εργασίες service είναι 38%. Επιπλέον όλες οι απαιτούμενες εργασίες που θα εκτελέσουν τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz που μετέχουν στο πρόγραμμα έχουν μια μέγιστη χρέωση εργατοώρας 45 ευρώ.

Προκειμένου οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων μοντέλων Mercedes ηλικίας άνω των 6 ετών, να μπορούν να μετέχουν στο πρόγραμμα Service Select και να επωφεληθούν των παροχών του θα πρέπει να αποκτήσουν την κάρτα μέλους του προγράμματος. Κάτι το οποίο μπορεί να γίνει και online, ακόμα και από το smartphone και την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου, καθώς με το Service Select η Mercedes αλλάζει και τα δεδομένα στον τρόπο προσέγγισης των υπηρεσιών συνεργείου που παρέχει.

Έτσι, λοιπόν, ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου Mercedes δημιουργεί, ακολουθώντας τέσσερα απλά βήματα, έναν λογαριασμό στο Mercedes me, το διαδικτυακό οικοσύστημα της Mercedes-Benz, που συγκεντρώνει τις καινοτόμες υπηρεσίες της μάρκας και ταυτόχρονα παρέχει εξατομικευμένα προϊόντα και προσφορές.

3 copy

Μόλις, λοιπόν, δημιουργηθεί ο λογαριασμός, ο κάτοχος Mercedes μπορεί να ελέγξει αν το πρόγραμμα Service Select είναι κατάλληλο για το αυτοκίνητό του καταχωρώντας τον αριθμό πλαισίου του και τον δικό του Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που μετέχει στο πρόγραμμα. Στη συνέχεια μπορεί να αποθηκεύσει την ψηφιακή κάρτα μέλους Service Select, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη στο συνεργείο του.

Ταυτόχρονα όλα τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της Mercedes-Benz διαθέτουν online corner προκειμένου οι πελάτες τους να εξυπηρετούνται και να καθοδηγούνται στα βήματα του Service Select. Περισσότερες πληροφορίες για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση για το νέο πρόγραμμα συντήρησης Service Select υπάρχουν στο site της Mercedes-Benz www.mercedes-benz.gr/serviceselect καθώς και απευθείας στο Mercedes me. Εναλλακτικά, υπάρχει και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Mercedes-Benz στα τηλέφωνα 0800 9 7777777 (χωρίς χρέωση από σταθερό) και +30 211 211 1 597 (αστική χρέωση).

Το πρόγραμμα συντήρησης Service Select θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα πακέτα και θα αφορά όλο και περισσότερες κατασκευαστικές σειρές μοντέλων άνω των 6 ετών, προκειμένου όλο και πιο πολλοί κάτοχοι αυτοκινήτων Mercedes να απολαμβάνουν τις παροχές και τα προνόμιά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ