ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Success Ιs Α Blend»: O Σωτήρης Κοντιζάς επιβεβαιώνει πως στη ζωή, πρέπει να συνδυάζεις πολλά!

«Success Ιs Α Blend»: O Σωτήρης Κοντιζάς επιβεβαιώνει πως στη ζωή, πρέπει να συνδυάζεις πολλά!

Αποτελεί έναν από τους πλέον επιτυχημένους chef στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά σε ό,τι αφορά στη σύγχρονη αστική κουζίνα -και όχι μόνο.

Ποιο είναι, λοιπόν, το «μυστικό» της επιτυχίας του και πώς ο διάσημος chef μπόρεσε να κάνει επάγγελμα, το πάθος του για τη μαγειρική; Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Chivas “Success Ιs Α Blend” χαρακτηρίζει αναμφίβολα τον Σωτήρη Κοντιζά. Και αυτό διότι ο Έλληνας chef διαθέτει μία πολύπλευρη προσωπικότητα και αναγνωρίζει πως στη ζωή -και φυσικά στο σκωτσέζικο whisky- είναι καλύτερο να συνδυάζεις πολλά.

Πράγματι, κάτι που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν είναι ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί ένα εξαιρετικό blend. Με καταγωγή και βιώματα από την Ελλάδα και από την Ιαπωνία, ο αυστηρός κριτής εργαζόταν για αρκετά χρόνια ως τραπεζικός υπάλληλος, μέχρι που ακολούθησε το όνειρό του και αφιερώθηκε στη μαγειρική. Εκτός από ανήσυχος και τελειομανής chef -που θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο σε ό,τι κάνει - είναι και ένας περήφανος πατέρας που λατρεύει τα comics.

Το blend που κάνει τη διαφορά

2

Κάθε άλλο παρά τυχαίο λοιπόν είναι το γεγονός ότι το Chivas, το κορυφαίο blended Scotch whisky, θέλησε να συνεργαστεί με τον Σωτήρη Κοντιζά, στο πλαίσιο της νέας του καμπάνιας.

Το μοναδικό blend του Chivas «δένει» ιδανικά με το εξαιρετικό blend του διάσημου chef και μέσα από αυτή την ξεχωριστή συνεργασία, αποδεικνύεται ότι ο ιδανικός συνδυασμός πολλών διαφορετικών στοιχείων είναι εκείνος που φέρνει τελικά την επιτυχία. Διότι όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται και ενώνουν διαφορετικά στοιχεία και ιδιότητες που τους χαρακτηρίζουν, μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα μαζί από ό,τι θα πετύχαινε ο καθένας ξεχωριστά. Αυτός είναι ο λόγος που το Chivas υποστηρίζει ότι πρέπει να μοιραζόμαστε την επιτυχία μας με τους γύρω μας, και δη με όσους μας βοήθησαν και εξακολουθούν να βρίσκονται στο πλευρό μας. Γιατί όταν προσφέρουμε απλόχερα την επιτυχία μας, τα οφέλη είναι πολύ περισσότερα για όλους και ο συνδυασμός αυτός είναι που τελικά κάνει τη διαφορά.

Για τον Σωτήρη Κοντιζά, η συμμετοχή στην παγκόσμια καμπάνια του Chivas με κεντρικό μήνυμα το “Success Ιs Α Blend”, αποτελεί μία πραγματικά μοναδική συνεργασία. Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος που ένα τόσο σημαντικό και ιστορικό brand τον επέλεξε. Όπως, άλλωστε, υπογραμμίζει, με το Chivas μοιράζεται πολλά κοινά στοιχεία, όπως η συνέπεια και η ισορροπία, αξίες τις οποίες τόσο ο ίδιος όσο και το γνωστό brand πιστεύουν και υποστηρίζουν απόλυτα.

Το σίγουρο είναι πως η νέα αυτή καμπάνια ήρθε για να δώσει μία νέα διάσταση στον όρο του blend και να μας δείξει πως στη ζωή, ο ιδανικός συνδυασμός πολλών διαφορετικών στοιχείων μπορεί να φέρει τελικά την επιτυχία!

3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ