ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η HSBC ορίζει νέο CEO Ελλάδος

Η HSBC ορίζει νέο CEO Ελλάδος
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο Peter Yeates αναλαμβάνει νέος Chief Executive Officer (CEO) της ΗSBC Ελλάδος, από τις 28 Ιανουαρίου 2019. Ο Peter Yeates διαδέχεται τον Steve Banner, ο οποίος ύστερα από τεσσερισήμισι χρόνια στην Ελλάδα ανέλαβε καθήκοντα CEO της HSBC Βερμούδων.

Ο Peter Yeates διαθέτει περισσότερα από 30 έτη διεθνούς εμπειρίας σε διάφορους τομείς του τραπεζικού κλάδου όπως η Λιανική Τραπεζική, η Επιχειρηματική Τραπεζική, το Private Banking και η Στρατηγική. Έρχεται στην Ελλάδα από το Λονδίνο, όπου διατηρούσε στρατηγικό ρόλο στον τομέα Global Banking and Markets της Τράπεζας. Προηγουμένως, διατέλεσε για τέσσερα χρόνια CEO της HSBC Λιβάνου.

Ο Chris Davies, CEO HSBC International τόνισε: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Steve Banner, για το επίπεδο της ηγεσίας που επέδειξε κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων χρόνων για την ελληνική οικονομία διασφαλίζοντας ότι η HSBC παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της. Ο Peter Yeates, ο οποίος διαδέχεται τον Steve διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία σε ρόλους στην Ασία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Peter θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στη διαρκή βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών μας αλλά και να προάγει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες για την HSBC στην Ελλάδα.»

Ο Peter Yeates δήλωσε: «Το γεγονός ότι αναλαμβάνω CEO της HSBC Ελλάδας με τιμά ιδιαίτερα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα που υπάρχει στη χώρα, προκειμένου να ικανοποιήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας σε αυτή τη σημαντική Ευρωπαϊκή αγορά».

peter yeat photo 0

ΔΗΜΟΦΙΛΗ