Μεγάλος νικητής του Λαϊκού Λαχείου κέρδισε 1.467.300 ευρώ - Πώς άφησε δύο φορές άφωνη τη γυναίκα του
Σε… δόσεις ανακοίνωσε τα σπουδαία νέα στην οικογένειά του, ο μεγάλος νικητής του Λαϊκού Λαχείου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κέρδισε 1.467.300 ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης 22 Ιανουαρίου.
Την επομένη της κλήρωσης, όταν ο τυχερός παίκτης διαπίστωσε ότι είχε κερδίσει τον πρώτο λαχνό, μάζεψε την οικογένειά του, αλλά τους αποκάλυψε μόνο ένα μικρό μέρος από το έπαθλο. Έτσι, λοιπόν, τους είπε ότι είχε κερδίσει 100.000 ευρώ, δηλαδή το εγγυημένο έπαθλο που κληρώνει κάθε εβδομάδα το Λαϊκό Λαχείο σε έναν νικητή. Εκείνοι πέταξαν από τη χαρά τους.
Όταν καταλάγιασε ο μεγάλος ενθουσιασμός και αφού είχαν κάνει σχέδια ύψους 100.000 ευρώ, ο τυχερός παίκτης εκμυστηρεύτηκε στη γυναίκα του το πραγματικό ποσό που είχε κερδίσει και την άφησε κυριολεκτικά άφωνη.
SPONSORED
Pamestoixima.gr: Τρεις σούπερ προσφορές* για το Παγκόσμιο Κύπελλο
11:38
Πανελλήνιες 2026: «Αναμενόμενης δυσκολίας» τα θέματα των σημερινών μαθημάτων στα ΕΠΑΛ
11:37
Τίτλοι τέλους και «επισήμως» για την ΚΟ της ΝΕΑΡ - Σφοδρή επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα
11:32
Συνελήφθη 15χρονος στο Μεσολόγγι για bullying σε βάρος 13χρονου – Χειροπέδες και στον πατέρα του
11:23