Ο Ρονάλντο επιστρέφει στη Μαδρίτη για την… αγαπημένη του
Μεγάλο παιχνίδι γίνεται απόψε (22:00) στην έδρα του τελικού του Champions League, το Wanda Metropolitano, ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Γιουβέντους. Δύο φορές την τελευταία πενταετία ήταν το ζευγάρι του τελικού, με τη Ρεάλ νικήτρια στην παράταση το 2014 και στα πέναλτι το 2016.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη Μαδρίτη για την … αγαπημένη του Ατλέτικο. Στα 9 χρόνια που αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Ρεάλ, πέτυχε 22 γκολ σε 31 ντέρμπι με την Ατλέτικο και πανηγύρισε 15 νίκες.
Έχει δημιουργήσει πολύ καλή παράδοση και στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε 13 αγώνες έχει πετύχει 10 γκολ. Θα προσπαθήσει να σκοράρει και στο αποψινό ντέρμπι, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους.
Το πρώτο γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στο μεγάλο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Γιουβέντους, προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Pamestoixima.gr.
Ο Ρονάλντο έχει πετύχει 19 γκολ στη Serie A και 1 στο Champions League, στο εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο οποίο άνοιξε το σκορ.
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 1,7 εκατ. ευρώ
22:10
Φρανσίσκο για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης»
22:03
Liveblog: Κυκλωμένο από τις φλόγες το χωριό Ασώματος στο Ρέθυμνο - Μάχη με τη φωτιά και στην Πάρο
21:59
Υπερπτήση τουρκικού UAV πάνω από το Φαρμακονήσι - Νέα κλιμάκωση από την Άγκυρα
21:52