ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

GREEK AMBASSADORS: Το InvestGR Forum προβάλλει τις ελληνικές εταιρείες - success stories.

GREEK AMBASSADORS: Το InvestGR Forum προβάλλει τις ελληνικές εταιρείες - success stories.

Το 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στις 11 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο HILTON, καινοτομεί φέτος με τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας χορηγών, των «Greek Ambassadors».

Οι οργανωτές του σημαντικού αυτού Forum για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, θα δώσουν τη δυνατότητα έως και σε δέκα δυναμικές ελληνικές εταιρείες-success stories από διαφόρους κλάδους, να προβάλουν τη δική τους επιχειρηματική αφήγηση σε ένα ακροατήριο υψηλόβαθμων στελεχών ξένων εταιρειών, αλλά και ενός ευρύτερου ακροατηρίου ειδικών, ακαδημαϊκών και εκπροσώπων σημαντικών ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, δήλωσε:

«Η φιλοδοξία μας είναι να εκπέμψει το 2nd InvestGR Forum 2019, τον προσεχή Ιούνιο, το μήνυμα εντός και εκτός συνόρων μιας ανταγωνιστικής ελληνικής οικονομίας. Για αυτό, σκεφτήκαμε να προβάλουμε, δίπλα στις μεγάλες ξένες εταιρείες, και ορισμένες ελληνικές εταιρείες από διαφόρους κλάδους - τις ονομάζουμε “Greek Ambassadors” -, οι οποίες έχουν να αφηγηθούν ένα επιχειρηματικό success story ενώπιον ενός υψηλότατου επιπέδου ακροατηρίου».

Το 2nd InvestGR Forum 2019 θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη και την αιγίδα της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, του Ελληνογερμανικού Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.