ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Κωτσόβολος σάς προσκαλεί σε δείπνο… αλλά είναι μυστικό!

Ο Κωτσόβολος σάς προσκαλεί σε δείπνο… αλλά είναι μυστικό!

Σςςςςςς… γιατί είναι μυστικό. Κανονικά δεν πρέπει να το αποκαλύψουμε, αλλά η ενέργεια είναι συναρπαστική και γι’ αυτό ενημερώνουμε! Ό,τι ξεκινά με “secret” δημιουργεί προσδοκία, πόσο μάλλον αν πρόκειται για “Secret Dinner”.

Ο Κωτσόβολος πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και διοργανώνει μία σειρά από Secret Dinners για τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας, αλλά και τεχνολογίας! Στις «μυστικές» αυτές βραδιές ο κάθε παρευρισκόμενος έχει τη μοναδική δυνατότητα να ζήσει εντός και εκτός καταστημάτων της εταιρείας θεματικές βραδιές εμπνευσμένες από τα μεγαλύτερα brands ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών ειδών, συνδυασμένες κάθε φορά με ένα ευφάνταστο και άκρως γευστικό μενού και οικοδεσπότη έκπληξη!

Το 1o Secret Dinner πραγματοποιήθηκε στο Athens Food Market στις 27.12, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παρευρισκόμενοι γνωρίσαν τις συσκευές και τη φιλοσοφία της Grundig, απόλαυσαν μενού επιμελημένο από τον chef Βασίλη Σπάρο και οικοδεσπότη της βραδιάς τον Κρατερό Κατσούλη. Μετά από λίγες εβδομάδες ακολούθησε 2oSecret Dinner παρέα με την προηγμένη τεχνολογία της Hoover, που πραγματοποιήθηκε στις 13.02 στην θεματική κουζίνα του Κωτσόβολου εντός του καταστήματος στην Ηλιούπουλη. Το μενού επιμελήθηκε ο chef Ανδρέας Λαγός και οικοδέσποινα ήταν η Ελένη Ψυχούλη.

KOTSOVOLOS SECRET DINNERS

Μέσα από ένα πιο διαδραστικό και διασκεδαστικό τρόπο, το καταναλωτικό κοινό γνωρίζει και έρχεται πιο κοντά στην τεχνολογία αιχμής μένοντας ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις. Κάθε ένα από τα Secret Dinners έχει το δικό του χαρακτήρα, το δικό του σημείο, καθώς επίσης και από έναν host & έναν chef έκπληξη!

KOTSOVOLOS SECRET DINNERS

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα Facebook της εταιρείας για το επόμενο Secret Dinner, δεν θα το πούμε από πριν… γιατί είναι μυστικό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ