ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

3ο Συνέδριο Partners In Excellence: To electronics networking στο επίκεντρο

3ο Συνέδριο Partners In Excellence: To electronics networking στο επίκεντρο

Το 3ο Συνέδριο Partners In Excellence με θέμα το electronics networking θα υποδεχθεί πάνω από 300 μεγάλες εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Το συνέδριο Partners In Excellence με θέμα το electronics networking, που διοργανώνεται από την Z Empire Global Ltd, προσκαλεί τους κύριους decision makers των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου των consumer electronics σε ένα τριήμερο συνέδριο, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει την έννοια της λέξης “networking”. Στην τρίτη κατά σειρά διοργάνωση τους, οι εκδηλώσεις του PIE networking συνεχίζουν να εξελίσσονται και να συμπεριλαμβάνουν καινούριες και ενδιαφέρουσες συνεδρίες για το networking, που θα βοηθήσουν τόσο τους χορηγούς όσο και τους συνέδρους να αυξήσουν περαιτέρω την πελατεία τους.

Το PIE 2019 θα φιλοξενηθεί στο Grand Resort Lagonissi Athens από τις 26 έως τις 29 Μαρτίου. Αυτό το μεγαλειώδες θέρετρο 5 αστέρων που απλώνεται τέλεια στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μοιάζει με ελληνικό νησί καθώς είναι σχεδόν αποκομμένο από την ακτή. Οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι και οι Διευθυντές που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις του θέρετρου καθώς και το θεσπέσιο, τελευταίας τεχνολογίας Grand Hall, έναν συνεδριακό χώρο άνω των 12000 τετραγωνικών μέτρων διατεθειμένο αποκλειστικά για τις ανάγκες των συνεδριών networking.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου οι συμμετέχοντες οι οποίοι προέρχονται απ’ όλους τους κλάδους της βιομηχανίας ηλεκτρονικών όπως Κατασκευαστές Consumer Electronics, Network Operators, Έμποροι λιανικής, Ηλεκτρονικοί έμποροι, Επίσημοι Αντιπρόσωποι και Πωλητές Χονδρικής δεν θα έχουν μόνο τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την εταιρεία τους, αλλά και τους εαυτούς τους στα πιο σημαντικά μέλη της βιομηχανίας. Συμμετέχοντας σε δραστηριότητες / εκδηλώσεις όπως το “90 seconds to impress”, το “Deal or No Deal” ή ακόμα και στο πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν Network σ’ ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο, στο οποίο οι συναντήσεις γίνονται συνεργασίες και οι συνεργασίες φιλίες.

Το 90 seconds to “impress” είναι μια ειδικά σχεδιασμένη συνεδρία η οποία ενισχύει το marketing για τις εταιρείες που συμμετέχουν. Κάθε συμμετέχουσα εταιρεία διαλέγει έναν αντιπρόσωπο ο οποίος θα παρουσιάσει την εταιρεία του μέσα στο χρονικό όριο των 90 δευτερολέπτων. Οι παρουσιάσεις γίνονται μέσα στον κύριο χώρο networking όπου έχει αριστοτεχνικά στηθεί μία σκηνή με τεράστιες οθόνες LED που προβάλλουν ή το logo της εταιρείας ή όποιο υλικό παρουσίασης θέλει να χρησιμοποιήσει ο ομιλητής – ή σε κάποιες περιπτώσεις και τα δύο. Οι ομιλίες καταγράφονται και σε επόμενη φάση επεξεργάζονται και δημοσιεύονται ατομικά ή στο κανάλι μας στο YouTube και επίσης μεταδίδονται ζωντανά κατά τη διάρκεια του event.

Η νεότερη προσθήκη στις συνεδρίες του PIE είναι το “Deal or No Deal” που παρουσιάζεται από δύο μέλη της βιομηχανίας ώστε να προωθηθεί περαιτέρω το μότο μας «από την βιομηχανία, για την βιομηχανία». Αυτή η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και χωρίζεται σε 5 γύρους με 10 εταιρείες να συμμετέχουν σε κάθε γύρο. Ανάλογα με τον γύρο ή την κατηγορία στην οποία εμπίπτουν οι εταιρείες, οι πιο σχετικές συμφωνίες προσφέρονται στην σκηνή και η καθεμία έχει ένα λεπτό να αποφασίσει αν θέλει να προχωρήσει στην συμφωνία ή να την αφήσει και όποιος πατήσει πιο γρήγορα το κουμπί παίρνει τη συμφωνία. Το καλύτερο μ’ αυτή τη συνεδρία είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι νικητές, ακόμα κι αυτοί που δεν κλείνουν μια συμφωνία παίρνουν ένα voucher από τον logistics χορηγό μας με έκπτωση για την επόμενη αποστολή τους.

Τέλος, δημιουργήσαμε το πρώτο ποδοσφαιρικό τουρνουά της βιομηχανίας το οποίο θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά φέτος. Στο τουρνουά υπάρχουν τέσσερις ομάδες με 11 παίκτες η καθεμία – όλοι οι παίκτες είναι είτε συμμετέχοντες είτε χορηγοί. Κάθε ομάδα αναδεικνύει ένα αρχηγό κι έναν πρόεδρο ο οποίος είναι υπεύθυνος για να διαλέξει τα μέλη της δικής του ομάδας. Τα ονόματα των ομάδων είναι 4, εμπνευσμένα από τις ηπείρους και καθεμία έχει ειδικά σχεδιασμένη στολή. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 27 Μαρτίου και ο τελικός είναι στις 28 Μαρτίου. Οι νικητές βραβεύονται κατά την τελετή βράβευσης που ακολουθείται από την τελετή λήξης του PIE.

f3

Επιπρόσθετα των προνομίων που απολαμβάνει κάποιος με την απλή συμμετοχή του σ’ αυτά τα καινοτόμα συνέδρια, έχει και την ευκαιρία να διαφημιστεί σε διεθνή κλίμακα μέσω των αποκλειστικών περιοδικών PIE – διανέμονται σε στελέχη βιομηχανιών μόνο μέσω των ποικίλων εκθέσεων αλλά επίσης και μέσω των δείπνων networking που η Ζ Empire διοργανώνει τρεις φορές το χρόνο στην Ευρώπη.

Η Partners in Excellence 2019 χορηγείται από τους Turbado, RuGgear, Gerar Trading, PC Centar, Parktel Sp Z.o.o, PCS Wireless, Jupiter GSM, Prime, Central Point Europe, Khalid Lemar Company, Vadimpex Baden, Fast Track PTE, BM Electronics, Masa Logistics, Digitek Telecom Ltd, Librix Group.

Σχετικά με την ZEmpireGlobalLtd: Με έδρα την Κύπρο, η Z Empire δραστηριοποιείται στους τομείς του Marketing και της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Έχοντας ένα πολύ δυνατό και αξιόπιστο όνομα στο χώρο της βιομηχανίας ηλεκτρονικών, η Z Empire προσφέρει πλάνα marketing τα οποία είναι εφαρμόσιμα σε παγκόσμια κλίμακα. Επιπροσθέτως των πελατών που προέρχονται από την βιομηχανία ηλεκτρονικών, η Z Empire διατηρεί επίσης μακροχρόνιες συμβάσεις με αλυσίδες θέρετρων 5 αστέρων και με άλλες βιομηχανίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ