ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 12 Μαρτίου έως τις 18 Μαρτίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μαρούσι, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε πέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Ιταλίας, της Σκωτίας και της Premier League και με 12,50 ευρώ κέρδισε 21.723,31 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, στο Τρικάστ (τα τρία πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά) της πρώτης ιπποδρομίας από το Cheltenham, ένας νικητής από το Ίλιον κέρδισε 3.523,50 ευρώ. Στο Τρικάστ της τρίτης ιπποδρομίας από το Fairview, ένας νικητής από την Κηφισιά κέρδισε 1.127.90 ευρώ.
Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, στο Τρικάστ (τα τρία πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά) της έβδομης ιπποδρομίας από το Cheltenham, δύο νικητές από τον Άγιο Δημήτριο και το Αλιβέρι κέρδισαν από 1.279,25 ευρώ.
Κεραμέως: Επεκτείνεται η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε νέους κλάδους- Προστατεύονται οι εργαζόμενοι (vid)
12:44
Εξηγήσεις ζητά η Μόσχα από το Τελ Αβίβ για τον τραυματισμό Ρώσων δημοσιογράφων στο Λίβανο (vids)
12:40
Το τρέιλερ του «Spider-Man: Brand New Day» το δημοφιλέστερο όλων των εποχών με 718,6 εκατ. προβολές (vid)
12:30
Χριστοδουλίδης στο Bloomberg: «Πρέπει να συζητηθεί το ζήτημα των βρετανικών βάσεων στην Κύπρο»
12:26