ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 3.443.002 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 18 έως και τις 24 Μαρτίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.443.002 ευρώ.
Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης από την Αμαλιάδα που κέρδισε 200.000 ευρώ στο παιχνίδι «Διαμαντένια 7αρια», καθώς και ένας τυχερός από τη Μυτιλήνη που κέρδισε 10.000 ευρώ στο παιχνίδι «Καρό της Τύχης».
Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή, ενώ η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς.
Πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Εφτάτυχη γάτα με ουρά!», αξίας πέντε ευρώ, που προσφέρει 16 ευκαιρίες για κέρδη έως και 500.000 ευρώ. Επίσης, πρόσφατα κυκλοφόρησε το παιχνίδι «Γκολ για 500€», αξίας ενός ευρώ, με 2.000 τυχερά λαχεία που κερδίζουν το ποσό των 500 ευρώ.
Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.
Τα καύσιμα «καίνε» τις διακοπές - Πόσο κοστίζει το ταξίδι με το αμάξι σε δέκα τοπ προορισμούς
13:54
Συγκίνηση και περηφάνεια: Η ιστορική απονομή του πρώτου χρυσού στο πόλο ανδρών - Δείτε το βίντεο
13:34
Εισαγγελείς για τη σχεδιαζόμενη επίθεση με χειροβομβίδα: Να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας
13:20
Σκουμπάκης για το χρυσό Εθνικής Πόλο: «Ήταν ένας τρελός τελικός - Λατρεύω να είμαι μέρος της ομάδας»
13:14