ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Selfie Cream: Το πρώτο tech καλλυντικό «ταράζει» τη βιομηχανία της ομορφιάς

Selfie Cream: Το πρώτο tech καλλυντικό «ταράζει» τη βιομηχανία της ομορφιάς

Σε μία παγκόσμια καινοτομία η οποία ήρθε για να «ταράξει» τη βιομηχανία της ομορφιάς προχώρησε η HONOR. Το γνωστό brand με τις εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον πλανήτη προχώρησε σε ένα τεράστιο άνοιγμα προς την καινοτομία, αυτή τη φορά πρωτοπορώντας στον χώρο των καλλυντικών και δημιουργώντας το πρώτο tech καλλυντικό στον κόσμο!

Ο λόγος για τη Selfie Cream, ένα τεχνολογικό, beauty προϊόν, το οποίο αποτελεί μία παγκόσμια πατέντα στον χώρο της τεχνολογίας και είναι το αποτέλεσμα μίας σειράς ερευνών και μελετών. Οι πληροφορίες που έχουν δει μέχρι στιγμής το «φως» της δημοσιότητας αναφέρουν πως το καινοτόμο αυτό προϊόν υπόσχεται μοναδικό αποτέλεσμα στην οθόνη του κινητού κάθε χρήστη. Το πιο σημαντικό στοιχείο, όμως, αφορά στο ότι φέρεται να προσφέρει το άψογο αυτό αποτέλεσμα ανεξαρτήτως της μάρκας του κινητού που διαθέτουμε και κυρίως, χωρίς την ανάγκη χρήσης κάποιου φίλτρου.

Το γεγονός αυτό είναι από μόνο του εκπληκτικό, αν αναλογιστεί κάποιος το πόσο δημοφιλείς είναι οι selfies στις μέρες μας και το πόσο επενδύουν στα smartphones οι νέοι σήμερα. Ουσιαστικά, μετά την κάμερα τεχνητής νοημοσύνης AI για selfie στο κινητό HONOR 10 Lite, η Selfie Cream συνιστά μία καινοτομία που αλλάζει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στον κόσμο της ομορφιάς και της καινοτομίας.

Τι περιέχει η επαναστατική selfie φόρμουλα

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εν λόγω καινοτομία έδωσε πριν από μερικές ώρες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Δρ. Peter Selfiedes, ο Ελληνοαμερικανός Διευθυντής του Τομέα Ανάπτυξης Νέων Τεχνολογιών του M.I.T.. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «η Selfie Cream της HONOR αποτελεί μία παγκόσμια πατέντα στον χώρο της τεχνολογίας και είναι το αποτέλεσμα μίας σειράς ερευνών και μελετών». Σύμφωνα με τον ειδικό, οι έρευνες αυτές «κατάφεραν να δημιουργήσουν το απόλυτο tech καλλυντικό που χαρίζει αψεγάδιαστο φωτογραφικό αποτέλεσμα με έμφαση στην ανάδειξη των προσωπικών χαρακτηριστικών του καθενός, όπως ακριβώς δηλαδή συμβαίνει με ένα κινητό HONOR».

Μάλιστα, ο βραβευμένος επιστήμονας μίλησε και για τα συστατικά που περιέχει το πρωτοποριακό προϊόν και τα οποία όπως είπε, δημιουργούν τον συνδυασμό που χαρίζει ένα μοναδικό, selfie αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή στο πρόσωπο. Και αυτό διότι η πρώτη Selfie Cream περιέχει στοιχεία από το σπάνιο φυτό Sapphire Blue που ευδοκιμεί στον τροπικό Αμαζόνιο, συστατικά από το φρούτο Midnight Black που θεωρείται το καινούριο superfood του δυτικού πολιτισμού, καθώς και αβγά από το σαρκοφάγο ψάρι selfiesteak το οποίο εντοπίζεται στα παράλια της Βομβάης.

2

Τα νέα, λοιπόν, προκαλούν δίχως άδικο, ενθουσιασμό. Όσον αφορά, βέβαια, στο πότε θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε τη Selfie Cream της HONOR, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο. Γιατί σύμφωνα με το brand, το προϊόν αναμένεται να λανσαριστεί στην κινέζικη αγορά στα τέλη Μαΐου και συγκεκριμένα, ανήμερα της γιορτής του εθνικού ήρωα Choris Filtraki.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, το γεγονός ότι τα νέα για το καινοτόμο αυτό tech καλλυντικό προκάλεσαν «αναστάτωση» στις αγορές και ότι όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το λανσάρισμά του. Η πρώτη Selfie Cream στον κόσμο φέρνει αναμφίβολα το «αύριο» στο «σήμερα», αλλάζοντας τον τρόπο που επικοινωνούμε και… ποζάρουμε. Εν αναμονή του πρώτου tech καλλυντικού, λοιπόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ