ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

DECENTRALIZED 2019: Ορόσημο η επερχόμενη διάσκεψη Blockchain στην Αθήνα

DECENTRALIZED 2019: Ορόσημο η επερχόμενη διάσκεψη Blockchain στην Αθήνα

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το 2018, με πέραν των 1,200 συμμετεχόντων και περισσότερους από 120 διεθνείς ομιλητές, η πρωτοποριακή ετήσια διάσκεψη DECENTRALIZED, επιστρέφει ακόμα πιο αναβαθμισμένη για να αναλύσει τα επόμενα ουσιαστικά βήματα προς ένα «Αποκεντρωμένο Μέλλον». 

Έχοντας καταστεί το κορυφαίο συνέδριο του τομέα στην Ευρώπη, το φετινό συνέδριο θα επικεντρωθεί στις χρήσεις και εφαρμογές του Blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων στις επιχειρήσεις όλων των κλάδων, τη δημόσια διοίκηση και οργανισμούς, αλλά και στην καθημερινότητά όλων μας. Το τρίτο στη σειρά ετήσιο συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2019. Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει, με τις χαμηλότερες τιμές εγγραφής (super early bird) να ισχύουν έως τις 30 Απριλίου 2019.

Τη σειρά παγκόσμιων συνεδρίων DECENTRALIZED διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της ευρύτερης ενασχόλησης του με την τεχνολογία Βlockchain, σε θέματα εκπαίδευσης, έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης. Το φετινό συνέδριο χωρίζεται σε τρεις ενότητες (tracks): Επιχειρήσεις (Business), Τεχνολογία (Technology) και Ακαδημαϊκή Έρευνα (Academia), και αναμένεται να συγκεντρώσει πέραν των 100 διεθνούς εμβέλειας ομιλητές και πάνω από 60 εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ως χορηγοί και εκθέτες που θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Το φετινό Συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1,500 σύνεδροι, στην πλειοψηφία τους στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς και ακαδημαϊκοί, ερευνητές και φοιτητές.

Το τελικό πρόγραμμα του DECENTRALIZED 2019 βρίσκεται υπό διαμόρφωση, αλλά ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους σημαντικοί ομιλητές, όπως οι:

  • Tim Draper, Ιδρυτής, Draper Associates & Draper Venture Network
  • Antony Lewis, Director of Research, R3
  • Silvio Schembri, Υπουργός Οικονομικών Υπηρεσιών, Ψηφιακής Οικονομίας και Καινοτομίας της Μάλτας
  • Bill Barhydt, Ιδρυτής και Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, Abra

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στο DECENTRALIZED 2019, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.decentralized.com. Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Λίγα λόγια για το Ινστιτούτο για το Μέλλον (Institute For the Future) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

To Institute For the Future (IFF), μέσω του οποίου διοργανώνεται το πρωτοποριακό αυτό συνέδριο, αποτελεί ένα νέο ερευνητικό ινστιτούτο το οποίο ιδρύθηκε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με σκοπό να συγκεντρώσει κάτω από μία στέγη όλες τις εκπαιδευτικές, ερευνητικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου γύρω από τις λεγόμενες εκθετικές τεχνολογίες (exponential technologies).

To διεπιστημονικό ερευνητικό κέντρο αυτό φέρνει κοντά τόσο ακαδημαϊκούς ερευνητές όσο και επιχειρήσεις και οργανισμούς που ενδιαφέρονται για τους τομείς έρευνας του. Έχει ήδη αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες σε επιμέρους ερευνητικά έργα με πανεπιστήμια όπως το University of Cambridge, το UCL και το ΜΙΤ, καθώς και με επιχειρήσεις και οργανισμούς, όπως η Uber, η Amazon και η Ripple.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς μελέτης και έρευνας, καθώς και τις δράσεις και συνεργασίες του IFF, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.unic.ac.cy/iff/.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ