ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θεατρικό Φεστιβάλ ISTA Athens 2019 στο Pierce

Θεατρικό Φεστιβάλ ISTA Athens 2019 στο Pierce

Το Φεστιβάλ ISTA διοργανώνεται για δεύτερη φορά από το Pierce, από τις 11 έως τις 14 Απριλίου 2019, και έχει ως αντικείμενο την αισιόδοξη στάση ζωής, όπως αυτή αποτυπώνεται με το «αρχαϊκό μειδίαμα», το χαμόγελο που έχουν οι Κόρες και οι Κούροι του 8ου και του 7ου αιώνα π.Χ.

Με κεντρικό θέμα το «breathing marble», οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ θα μελετήσουν τον τρόπο με τον οποίο η αρχαία τέχνη μάς εμπνέει και μας κινητοποιεί ακόμα και σήμερα.

Το ISTA είναι ένας μη κερδοσκοπικός, διεθνής, πολιτιστικός και αναγνωρισμένος φιλανθρωπικός οργανισμός, με έδρα τη νότια Αγγλία. Είναι μια κοινότητα νέων, εκπαιδευτικών και καλλιτεχνών, που παρέχει υψηλής ποιότητας εμπειρίες, οι οποίες αναπτύσσουν τη δημιουργική μάθηση και το διεθνισμό μέσα από το θέατρο, με έμφαση στην ποικιλομορφία και τη συνεργασία, τη γιορτή και το παιχνίδι, τη φιλία και τη συλλογικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό, το ISTA παράγει πάνω από 50 διεθνείς καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο για νέους, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες, ενώ προσφέρει συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη σε καθηγητές και καλλιτέχνες.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν τα εξής σχολεία:

Pierce – The American College of Greece (Ελλάδα)

ACS Hillingdon International School (Ηνωμένο Βασίλειο)

American School Doha (Κατάρ)

St John’s International School (Βέλγιο)

St Julian’s International School (Πορτογαλία)

Uskudar American Academy (Nat/Int) (Τουρκία)

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ