ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 2 Απριλίου έως τις 8 Απριλίου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Goal/ No Goal» σε έξι αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας, της Φιλανδίας, της Γερμανίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας και το κύπελλο Αγγλίας, έπαιξε το σύστημα 3-4-5-6 και με 11,5 ευρώ κέρδισε 10.469,08 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 7 Απριλίου, στο Γκανιάν (νικητής) της δεύτερης ιπποδρομίας από το Greyville ένας νικητής από τη Μύκονο κέρδισε 2.190 ευρώ και στο Γκανιάν της τρίτης ιπποδρομίας από το Paris Longchamp ένας νικητής επίσης από τη Μύκονο κέρδισε 1.840 ευρώ.
Αγνοια δηλώνει το Βερολίνο για μυστική συνάντηση Γερμανών και Ρώσων αξιωματούχων
23:58
Επιτρέπει η Βουλγαρία στις ΗΠΑ την προσωρινή στάθμευση αεροσκαφών παρά την προειδοποίηση του Ιράν
23:50
Ισραήλ: Ο επικεφαλής της Μοσάντ στην Ουάσινγκτον για τον πόλεμο στο Ιράν
23:42
Μητσοτάκης: «Εκλογές την άνοιξη του 2027 - Οι Έλληνες ομογενείς να συμμετέχουν με επιστολική ψήφο»
23:34