ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στοίχημα και Πολιτική: Η πλέον αξιόπιστη «δημοσκόπηση»

Στοίχημα και Πολιτική: Η πλέον αξιόπιστη «δημοσκόπηση»

Η αλήθεια είναι πως στοίχημα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Ακόμη κι αν προσθέσουμε μπάσκετ, τένις, βόλεϊ, φόρμουλα και όποιο άλλο άθλημα φανταστείτε, το στοίχημα είναι περισσότερα από αυτά. Σίγουρα, δεν αμφισβητούμε πως όταν ακούτε ή σκέφτεστε το στοίχημα, ο συνειρμός έχει να κάνει πρώτα με το αθλητικό στοίχημα. Το online betting (εκπρόσωπος του οποίου είναι η Bwin) όμως είναι πολλά ακόμη και αυτό φαίνεται στις ειδικές κατηγορίες. 

Εδώ θα σταθούμε στο Στοίχημα στην Πολιτική, όπου είναι μία από τις ειδικές κατηγορίες, η οποία έχει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στοίχημα και Πολιτική: Τα ασφαλή συμπεράσματα

Ξέρετε κάτι; Δεν υπάρχει ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη δημοσκόπηση σε εκλογές από τις αποδόσεις των στοιχηματικών σάιτ. Οι bookmakers, προσφέρουν στοίχημα στην πολιτική και ρισκάρουν τα χρήματά τους. Οι παίκτες θα ποντάρουν σύμφωνα με αυτά που πιστεύουν. Πολλές φορές με βάση και τα συναισθήματά τους (πολύ κακό αυτό στο στοίχημα). Οπότε οι στοιχηματικές πλατφόρμες από τη μεριά τους πρέπει να προσφέρουν τις πλέον σωστές αποδόσεις με βάση τις πραγματικές πιθανότητες.

Εδώ δεν υπάρχει σκοπιμότητα

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Μα πρόκειται για την πλήρη διαφάνεια και την πλέον αξιόπιστη προσέγγιση της κατάστασης πολλές ή λίγες μέρες πριν τα κόμματα πάνε στις κάλπες. Διότι πολύ απλά εδώ διακυβεύονται χρήματα και όχι πολιτικές σκοπιμότητες. Είναι πλείστες οι φορές που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων πέφτουν εντελώς έξω στις εκτιμήσεις τους. Δεν μιλάμε μόνο για την Ελλάδα, είναι παγκόσμιο το φαινόμενο. Αρκετές φορές μάλιστα έχουν υπάρξει καταγγελίες ένθεν κακείθεν για εσκεμμένως λανθασμένα αποτελέσματα. Ακόμη κι αυτό να μην συμβαίνει, μία εταιρεία που κάνει πολιτική δημοσκόπηση, έχει ήδη πληρωθεί γι' αυτήν και ρισκάρει κατά κάποιον τρόπο την υστεροφημία και την αξιοπιστία της, όχι το κεφάλαιό της. Ένα στοιχηματικό σάιτ όμως ρισκάρει τα ίδια του τα χρήματα ανάλογα με τα πονταρίσματα που θα πάρει. Οπότε οι τιμές και τα lines πρέπει να είναι απολύτως αντιπροσωπευτικά της πραγματικότητας.

Το ελληνικό 35.36% Vs 28.09 στο +/-6,5

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο παράδειγμα από τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα. Τον Σεπτέμβριο του 2015 λοιπόν, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις από τις αρμόδιες εταιρείες έδιναν μία διαφορά ανάμεσα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τη Νέα Δημοκρατία στις 2.5 μονάδες, μάξιμουμ στις 3.5, με τους πολιτικούς εκτιμητές να θεωρούν το μέγιστο των 3.5 μονάδων υπερβολικό. Ξέρετε που είχε βγει σχεδόν σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες το line στο συγκεκριμένο γεγονός; Μα φυσικά στο +/- 6.5! Αν έπεσαν μέσα τα στοιχηματικά σάιτ ή οι πολιτικοί εκτιμητές, το έδειξαν οι κάλπες λίγες μέρες αργότερα. Στο 35.36% ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο 28.09% η Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για μία διαφορά της τάξης του 7.27%. Με το όριο να έχει βγει στο +/-6.5 από τους bookmakers. Είπατε τίποτα; Αν θέλετε να ξέρετε πραγματικά τι συμβαίνει στην πολιτική επικαιρότητα, βρείτε ποιο στοιχηματικό σάιτ προσφέρει το γεγονός που σας ενδιαφέρει. Από εκεί θα βγάλετε τα πλέον ασφαλή συμπεράσματα.

Από την πολιτική στην τηλεόραση

Δεν είναι όμως μόνο η Πολιτική στις ειδικές και... διασκεδαστικές κατηγορίες. Μπορείτε να ποντάρετε σε πολύ δημοφιλείς σειρές, αλλά και μουσικά σόου και όχι μόνο αυτά. Ότι είναι δημοφιλές στην επικαιρότητα, μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο για online betting.

Game of Thrones και La Casa de Papel

Αν ανατρέξετε σχεδόν σε οποιαδήποτε από τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες -μη αθλητικές- επιλογές. Από το Game of Thrones και στο «Ποιος θα κυβερνάει το Westeros στο τέλος της 8ης σεζόν».

Από εκεί και στο La Casa de Papel και το αν είναι ο Berlin ο μεγάλος αδελφός του Professor. Φυσικά μπορείτε να βρείτε κι αν η Ναϊρόμπι θα συναντήσει τον γιο της.

Υπάρχει και η Eurovision

Με τον τελικό του 2019 να πλησιάζει, μπορείτε επίσης να επιλέξετε και νικητή στη Eurovision. Τον μουσικό διαγωνισμό που πάντα μαγνητίζει εκατομμύρια θεατών, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε όλον τον κόσμο.