ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ρουβάς, Φουρέιρα & SNIK μιλούν για τα αγαπημένα τους αντικείμενα που προσφέρουν στο MAD for a Cause

Ρουβάς, Φουρέιρα & SNIK μιλούν για τα αγαπημένα τους αντικείμενα που προσφέρουν στο MAD for a Cause

Τρία προσωπικά τους αντικείμενα, με μεγάλη συναισθηματική αξία, προσφέρουν Σάκης Ρουβάς, Ελένη Φουρέιρα και SNIK στην πρωτοβουλία “MAD for a Cause”, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

Στη νέα πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης, την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ με την υποστήριξη του MAD, μπορούμε να πάρουμε μέρος όλοι μέσω της «Ομάδας Προσφοράς». Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet, επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που επιθυμούμε να αποκτήσουμε και συμμετέχουμε στις δοκιμασίες για να συγκεντρώσουμε πόντους. Όσο εμείς παίζουμε, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιεί τις τρεις παιδικές ευχές.

Το κοστούμι του Σάκη Ρουβά, οι μπότες της Ελένης Φουρέιρα και το bomber jacket του SNIK, τα οποία διατίθενται στους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, μέσω της «Ομάδας Προσφοράς», έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους τρεις καλλιτέχνες, όπως εξηγούν στα παρακάτω βίντεο:

"MAD for a Cause" μέσα από πολύ απλά βήματα

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμμετάσχουμε στη δράση “MAD for a Cause” περιλαμβάνει τα εξής απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
  • Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
  • Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τριών παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ