ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στις 13 Ιουνίου το 18ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG

Στις 13 Ιουνίου το 18ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG

Από την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση στην ψηφιακή διακυβέρνηση και το Quantum Computing: η ατζέντα του 18ου Συνεδρίου Οικονομικών Διευθυντών της KPMG φέτος ισορροπεί ανάμεσα στην έγκυρη μακροοικονομική ανάλυση και την παρουσίαση τεχνολογικών εξελίξεων και πρακτικών ζητημάτων οικονομικής διοίκησης. Το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Κεντρικοί διεθνείς ομιλητές του συνεδρίου είναι ο καθηγητής του London School of Economics και Διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Kevin Featherstone, ο εξειδικευμένος σε θέματα χρηματοοικονομικών και οικονομικού management στην World Quantum Association Enrique Lizaso Olmos, ο καθηγητής Γιάννης Χαραλαμπίδης, μέλος των «100 πιο σημαντικών ανθρώπων στην ψηφιακή διακυβέρνηση», με βάση την επιρροή που έχουν στον καθορισμό των εξελίξεων σε παγκόσμια κλίμακα παγκοσμίως και o Bjarte Bognes, Πρόεδρος του Beyond Budgeting Roundtable.

Το Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών της KPMG αποτελεί ένα από τα μακροβιότερα επιχειρηματικά συνέδρια του ελληνικού χώρου γενικά και έχει καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς για την ελληνική κοινότητα των Οικονομικών Διευθυντών. Περισσότεροι από 250 CFOs και Finance Directors παρακολουθούν κάθε χρόνο το Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο, την ατζέντα, και τους ομιλητές μπορείτε να δείτε εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ