ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πλαίσιο: ξεκινά σύντομα την διάθεση και «λευκών» ηλεκτρικών συσκευών

Πλαίσιο: ξεκινά σύντομα την διάθεση και «λευκών» ηλεκτρικών συσκευών

Οι «λευκές» ηλεκτρικές συσκευές αποτελούν τη νέα πρόκληση για την Πλαίσιο Computers, όπως ανέφερε η διοίκηση της εισηγμένης κατά τη διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πλαίσιο, Κώστας Γεράρδος ανακοίνωσε και επισήμως την επέκταση της γνωστής αλυσίδας στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, σημειώνοντας ότι αυτό θα γίνει αρκετά σύντομα, αποφεύγοντας να δώσει πολλές λεπτομέρειες. Απαντώντας σε ερώτηση μετόχου, πάντως, ανέφερε ότι θα υπάρξει ένα νέο κατάστημα και αλλαγές σε ορισμένα υπάρχοντα προκειμένου να ξεκινήσει η νέα δραστηριότητα.

Ο κ. Γεράρδος δεν ανέφερε που θα βρίσκεται το νέο κατάστημα, σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες, αυτό θα βρίσκεται επί της οδού Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα. Οι εργασίες στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν ήδη ξεκινήσει, θα πρέπει, όμως, να επισημανθεί ότι το πότε θα ξεκινήσει το Πλαίσιο να διαθέτει και «λευκές» ηλεκτρικές συσκευές εξαρτάται, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, από το πότε θα λειτουργήσει το νέο κέντρο διανομής της εταιρείας. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το νέο κέντρο διανομής βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του.

Η Πλαίσιο έχει περάσει στην υλοποίηση μίας αρκετά επιθετικής στρατηγικής. Το 2019, το επενδυτικό πλάνο για το οποίο ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ, έχει ξεκινήσει με το Πλαίσιο να ολοκληρώνει την αναβάθμιση του καταστήματος στο The Mall Athens αλλά και να λανσάρει το «Μήνα Μήνα», ένα πρόγραμμα που προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής με δόσεις χωρίς κάρτα. Επίσης, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του η νέα έκδοση του plaisio.gr, μία επένδυση της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει καλύτερη και περισσότερο προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στους πελάτες της μέσα από διαφορετικά κανάλια πωλήσεων.

Σημειωτέον πως το 2019 η Πλαίσιο Computers έχει δύο επετείους, όπως επεσήμανε στη δική του ομιλία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Γεράρδος. Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυση της και 20 χρόνια από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τον κ. Γεράρδο να κάνει μία ιστορική αναδρομή που ξεκίνησε από το μικρό κατάστημα στην οδό Στουρνάρη το 1969 και έφθασε μέχρι σήμερα με τον ιδρυτή της Πλαίσιο να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην είσοδο του ΧΑ όταν και η δημόσια εγγραφή έκανε ρεκόρ υπερκάλυψης, καθώς υπερκαλύφθηκε 393 φορές.

H γενική συνέλευση ενέκρινε όλα τα θέματα συζήτησης, συμπεριλαμβανομένης και της διανομής μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ