ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο ΗΡΩΝ λανσάρει νέα υπηρεσία car sharing εταιρικών οχημάτων

Ο ΗΡΩΝ λανσάρει νέα υπηρεσία car sharing εταιρικών οχημάτων

Το eco-move είναι η 1η ολοκληρωμένη υπηρεσία car sharing εταιρικών αυτοκινήτων στην Ελληνική αγορά, που δημιουργήθηκε από τον Όμιλο ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την ENGIE Hellas και την Direct Solutions.

Απευθύνεται σε εταιρείες που έχουν ήδη ή ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εταιρικό στόλο ηλεκτροκίνητων ή/και συμβατικών αυτοκινήτων κι επιθυμούν να διαχειρίζονται με ένα σύγχρονο τρόπο μέσω κινητού τηλεφώνου τις κρατήσεις, καταναλώσεις και διαδρομές του στόλου τους. Παράλληλα με τη χρήση της υπηρεσίας, οι ενδιαφερόμενες εταιρείες, επωφελούνται προνομιακών τιμολογίων για την κατανάλωση ρεύματος φόρτισης καθώς και για τη χρήση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων για το γραφείο ή το σπίτι και όλα αυτά με μία απλή μηνιαία ενιαία χρέωση.

Η υπηρεσία eco-move είναι ήδη διαθέσιμη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΗΡΩΝ στην Αθήνα προσφέροντας ηλεκτρικά οχήματα για τις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές μετακινήσεις των εργαζομένων όλου του κτιρίου. Τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα eco-move είναι διαθέσιμα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης του κτιρίου, το eco-move parking spot, που διαθέτει εύκολους στη χρήση EVBox φορτιστές για τη φόρτιση των αυτοκινήτων.

Η χρήση της υπηρεσίας και κατ’ επέκταση των αυτοκινήτων πραγματοποιείται απλά, μέσα από το eco-move app, που είναι διαθέσιμο για συσκευές android και iOS.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ πρωτοπορεί με νέα προγράμματα και καινοτόμες υπηρεσίες νέας τεχνολογίας, όπως το eco-move, προωθώντας την ηλεκτροκίνηση με στόχο ένα πιο καθαρό περιβάλλον και περισσότερη ευκολία στην καθημερινότητα για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο eco-move@heron.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ