ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο μεγαλύτερος ιατρικός οργανισμός στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχει Ελληνικές ρίζες!

Ο μεγαλύτερος ιατρικός οργανισμός στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχει Ελληνικές ρίζες!

Έχει χαρακτηρισθεί ως “παγκόσμιος ηγέτης στη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία της τριχόπτωσης” και αποτελεί τον κορυφαίο ιατρικό οργανισμό στις μεταμοσχεύεις μαλλιών, σε παγκόσμιο επίπεδο!

Πρόκειται για το DHI Global Medical Group, τον ιατρικό κολοσσό που αριθμεί 75 κέντρα σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 250.000 ασθενείς που αντιμετώπισαν οριστικά και αποτελεσματικά την τριχόπτωση.

Σήμερα, 50 χρόνια από την ίδρυση της, η εταιρία που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από το περίφημο σλόγκαν “DHI, το αποτέλεσμα μετράει”, χαράσσει το μέλλον στις θεραπείες τριχόπτωσης και οδηγεί τις εξελίξεις, εισάγοντας καινοτόμες τεχνολογίες που αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Η μεγαλύτερη ιατρική ομάδα στις θεραπείες τριχόπτωσης

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 από τον Κωνσταντίνο Γιώτη, που έχει βραβευτεί για την προσφορά του στον χώρο και είναι γνωστός ως “ο άνθρωπος που άλλαξε τη μεταμόσχευση μαλλιών”.

Σήμερα, με παρουσία σε 30 χώρες, η DHI αποτελεί τον μεγαλύτερο και πιο έμπειρο ιατρικό οργανισμό στον χώρο της αποκατάστασης μαλλιών ενώ το πλήρως καταρτισμένο επιστημονικό συμβούλιο της DHI απαρτίζεται από παγκοσμίου φήμης ειδικούς, καθηγητές πανεπιστημίου και εξειδικευμένους ιατρούς.

Η DHI ήταν ένας από τους πρώτους ιατρικούς οργανισμούς στον κόσμο που το 2002, εισήγαγαν την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, καταργώντας οριστικά την τεχνική FUT- Strip. Λίγα χρόνια αργότερα, η DHI εξέλιξε την τεχνική FUE και το 2010 παρουσίασε επίσημα την πιο προηγμένη μεταμόσχευση μαλλιών στον κόσμο, την Direct Hair Implantation.

Παράλληλα, ανέπτυξε για πρώτη φορά στον χώρο τυποποιημένες διαδικασίες λειτουργίας (SOP’s) και αυστηρά πρωτόκολλα, ενώ ίδρυσε και την London Hair Restoration Training Academy, την πρώτη Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών παγκοσμίως για την εκπαίδευση ιατρικού προσωπικού στις θεραπείες της τριχόπτωσης, ώστε να εξασφαλίσει 100% ασφάλεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, κάθε φορά.

p1

Photo: Ο δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομουστακάκης την ώρα της μεταμόσχευσης μαλλιών στην DHI Αθήνας

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Είναι η μοναδική τεχνική που διδάσκεται σε ακαδημαϊκό επίπεδο από δημόσια πανεπιστήμια της Ευρώπης και δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί προϊόν αντιγραφής για χιλιάδες κλινικές, παγκοσμίως. Ο λόγος για την Direct Hair Implantation, την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μεταμόσχευση μαλλιών στον κόσμο, που προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο από την DHI και εγγυάται:

  • Μέγιστη φύτρωση

  • Απόλυτη ασφάλεια

  • 100% φυσικό αποτέλεσμα, για πάντα

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μεταμοσχεύσεις μαλλιών (FUE και FUT Strip), η Direct Hair Implantation δεν περιλαμβάνει νυστέρια, ουλές και ράμματα. Η μεταφορά των τριχών γίνεται απευθείας από το πίσω μέρος του κεφαλιού στις περιοχές που πάσχουν από αραίωση, χωρίς καμία επεξεργασία.

Μάλιστα, η διαδικασία εκτελείται με χρήση τοπικής αναισθησία και δεν προϋποθέτει κούρεμα ή ξύρισμα των μαλλιών. Η επούλωση είναι πιο γρήγορη από ποτέ και έτσι, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει κανονικά στην εργασία και τις καθημερινές του δραστηριότητες, μια μέρα μετά τη συνεδρία. Τα νέα μαλλιά αρχίζουν να αναπτύσσονται δυο μήνες μετά ενώ το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών ολοκληρώνεται στους 12 μήνες.

Σήμερα, λόγω της DHI, η Ελλάδα αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες ασθενείς που ταξιδεύουν από κάθε γωνιά του πλανήτη για να συνδυάσουν τις διακοπές τους με θεραπεία τριχόπτωσης. Μάλιστα, η σχετική λίστα περιλαμβάνει μέλη βασιλικών οικογενειών, γνωστούς επιχειρηματίες και ηθοποιούς αλλά και διάσημους αθλητές που στις περισσότερες περιπτώσεις, πραγματοποιούν την μεταμόσχευση μαλλιών τους στην DHI VIP Private Clinic στο Λαύριο. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο κέντρο, όλες οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών γίνονται υπό την υψηλή εποπτεία του ιδρυτή της DHI, Κωνσταντίνου Γιώτη.

123

Ασφάλεια και εκπαίδευση

Αξίζει να σημειωθεί πως στην DHI οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους γιατρούς (DHI Master Specialists) που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στην Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου.

Άλλωστε, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιατρική πράξη που πρέπει να εκτελείται μόνο από ιατρικό προσωπικό. Ωστόσο, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες, πολλά κέντρα αισθητικής προσφέρουν τη διαδικασία σε πολύ χαμηλή τιμή και μάλιστα, από μη ιατρικό προσωπικό. Δυστυχώς, σε αυτές τις περιπτώσεις, τα αποτελέσματα είναι τραγικά ενώ τίθεται σε κίνδυνο και η υγεία των ασθενών.

Για τον λόγο αυτό η DHI καλεί όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε μεταμόσχευση μαλλιών να μην αποφασίζουν με κριτήριο το χαμηλό κόστος αλλά να είναι ιδιατερα επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στην επιλογή τους!

ADSASDASD

Photo: Η Έλλη Παπαγγελή επιδιόρθωσε την hair line των μαλλιών της με τη μεταμόσχευση μαλλιών της DHI

Διάγνωση της τριχόπτωσης

Σε πολλές περιπτώσεις, οι ασθενείς πιστεύουν πως η Διάγνωση της τριχόπτωσης δεν είναι απαραίτητη. Έτσι, προχωρούν απευθείας σε μεταμόσχευση μαλλιών, χωρίς προηγουμένως να έχουν εξετάσει όλες τις πτυχές του προβλήματος.

Στην DHI, η Διάγνωση της τριχόπτωσης είναι δωρεάν και υποχρεωτική αφού αποτελεί το πρώτο βήμα για την οριστική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Το νέο διαγνωστικό σύστημα της DHI έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αθηνών και περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτόμα τεστ που αποτελούν τη βάση για τον καθορισμό του κατάλληλου πλάνου θεραπείας, για κάθε ασθενή.

p4 copy

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και κλείστε τώρα το διαγνωστικό ραντεβού σας, δωρεάν!

DHI ΑΘΗΝΑΣ

Η DHI Αθήνας αποτελεί το πρότυπο κέντρο του DHI Global Medical Group.

Το επιβλητικό πενταώροφο κτήριο βρίσκεται στο κέντρο της Αθηνάς, στην αρχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και μόλις 500μ. από τον σταθμό του Μετρό Ακρόπολη.

Η πρόσφατα ανακαινισμένη DHI Αθήνας διαθέτει 10 υπερσύγχρονα επεμβατικά Session Rooms, διαγνωστικές αίθουσες, ειδικά διαμορφωμένα Session Rooms για θεραπείες PRP και MPG αλλά και εξειδικευμένο τμήμα προσθετικής.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλεφωνικό κέντρο: 2109211630
Διεύθυνση Email: info@dhiglobal.com
Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, Αθήνα 11743

www.dhi.gr

p5