Σπύρος Βενετσιάνος: Τα κόκκινα δάνεια στη Eurobank το 2019 θα πέσουν στο 15%
Ο τραπεζικός τομέας σήμερα είμαι πολύ σταθερός πολύ και καλά ανακεφαλαιοποιημένος ιδίως για την Eurobank μετά την πρόσφατη συναλλαγή με την Grivalia λέει στο CNN Greece ο γενικός διευθυντής της Eurobank κύριος Σπύρος Βενετσιάνος.
Mιλώντας στο περιθώριο του δεύτερου InvesGR forum τόνισε ότι σε πολύ λίγο καιρό το πρόβλημα των κόκκινων δανείων θα αποτελεί ένα πολύ μικρό πρόβλημα καθώς στο τέλος του 2019 αναμένεται τα κόκκινα δάνεια να αποτελούν ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 15%.
Το κλειδί για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων σύμφωνα με τον κύριο Βενετσιάνο είναι καταρχήν η σταθερότητα του επενδυτικού πλαισίου η επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών και των αποφάσεων της Δικαιοσύνης
Τέλος είπε ότι οι ελληνικές τράπεζες σήμερα είναι έτοιμες να χρηματοδοτήσουν μεγάλα επενδυτικά σχέδια και αντίθετα με αυτό που πιστεύει ο κόσμος οι τράπεζες αναζητούν σήμερα καινοτόμες ιδέες για να της χρηματοδοτήσουν.
Δύο γυναίκες και ένας άνδρας δέχθηκαν επίθεση από σκύλους στην Βούλα
21:58
ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Άδειασε» τον κ. Μαρινάκη για να μην «αδειάσει» τον εαυτό του
21:49
Κουμουνδούρου κατά Γεροβασίλη: Σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ - Ας παραιτηθούν για την αξιοπρέπειά τους
21:39
Σλοβακία: Ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι η Ευρώπη βρίσκεται κοντά σε έναν πόλεμο μεγάλης κλίμακας
21:30