ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 2.323.424 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα
Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ.
Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 10 έως και τις 16 Ιουνίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 2.323.424 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν δύο τυχεροί παίκτες από τη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη που κέρδισαν 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «Εφτάτυχη Γάτα με ουρά» και «Σμαραγδένια 7άρια», αντίστοιχα.
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή προστέθηκε το «ΣΚΡΑΤΣ PARTY», η νέα ειδική συσκευασία αξίας δέκα ευρώ, που περιλαμβάνει πέντε λαχεία ΣΚΡΑΤΣ, από τα οποία σίγουρα το ένα κερδίζει. Επίσης, 15.000 λαχεία της νέας συσκευασίας κερδίζουν ποσά από 50 έως 5.000 ευρώ.
Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.
ΕΟΠΥΥ: Η καταγγελία που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
17:53
ΣΤΑΣΥ: Τροποποιήσεις δρομολογίων το Σάββατο (6/12) στο Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ
17:45
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28