ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

PerfectClima: Πώς η «Τεχνολογία για τη Ζωή» μάς φέρνει το τέλειο κλίμα;

PerfectClima: Πώς η «Τεχνολογία για τη Ζωή» μάς φέρνει το τέλειο κλίμα;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ποιότητα του αέρα που καθημερινά αναπνέουμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υγεία και την ευεξία μας. Αυτός είναι ο λόγος που όλο και περισσότεροι άνθρωποι εν έτει 2019 αναζητούν το τέλειο για εκείνους κλίμα εκτός αλλά κυρίως εντός σπιτιού και προσωπικού τους χώρου, όπως για παράδειγμα το γραφείο, επιθυμώντας ουσιαστικά να έχουν τις βέλτιστες συνθήκες στην ατμόσφαιρα των χώρων που κινούνται και περνούν την καθημερινότητά τους.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, ο όρος «PerfectClima» βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Το τέλειο κλίμα αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις το ζητούμενο για μία καλύτερη καθημερινότητα, για μία καλύτερη ποιότητα ζωής! Πώς όμως, μπορούμε να αλλάξουμε τον αέρα και συνεπώς το κλίμα στο σπίτι μας, ούτως ώστε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας; Έχουμε, άραγε, τη δυνατότητα να αποκτήσουμε τις τέλειες συνθήκες στην ατμόσφαιρα των χώρων μας, καλύπτοντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες -και όλα αυτά δίχως να επιβαρύνουμε το περιβάλλον;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι θετικές και το «κλειδί» -και σε αυτή την περίπτωση- βρίσκεται στην τεχνολογία και συγκεκριμένα στη φιλοσοφία της «Τεχνολογίας για τη Ζωή». Με βασικό στόχο να αναβαθμίσει την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων σήμερα, και μάλιστα σε πολλά επίπεδα, η καινοτόμα αυτή τεχνολογία ανατρέπει ουσιαστικά τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε και ειδικά στον κλιματισμό. Και το γεγονός πως είχαμε την ευκαιρία να «γνωρίσουμε» από κοντά τι σημαίνει κορυφαία απόδοση, υψηλή αισθητική και τέλεια τεχνολογία στον κλιματισμό, είχε σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

Γνωρίστε την «PerfectClima» τεχνολογία στη μαρίνα Φλοίσβου

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη μαρίνα Φλοίσβου, στο Bosch Perfect Clima Experience, το ελληνικό κοινό μπορεί να δει και φυσικά να αισθανθεί μέχρι την Κυριακή 23 Ιουνίου, τι σημαίνει «PerfectClima» από τη Bosch Οικιακές Συσκευές, δηλαδή να βιώσει την εμπειρία του τέλειου κλίματος και της κορυφαίας απόδοσης κάτω και από τις πιο ακραίες ή απαιτητικές συνθήκες. Μέσα σε ένα booth που προσφέρει από την πρώτη στιγμή την αίσθηση της απόλυτης δροσιάς και φρεσκάδας, εμείς είχαμε τη δυνατότητα να συναντήσουμε για πρώτη φορά από κοντά τα νέα air condition Bosch Perfect Clima, τα οποία κυκλοφορούν πλέον στην ελληνική αγορά.

Όσοι επισκεφτούν το booth της Bosch, λοιπόν, θα πάρουν μία ανάσα δροσιάς μέσα σε έναν ομολογουμένως εντυπωσιακό και ξεχωριστό χώρο στη μαρίνα Φλοίσβου, που μοιάζει με ένα μεγάλο παγάκι μέσα στο οποίο μπορεί κάποιος να μπει και να λάβει μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσει τα νέα top και premium προϊόντα της σειράς, Serie 6 Bosch Perfect Clima. Παράλληλα, θα συμμετάσχει σε fun και cool παιχνίδια και quiz. Το πιο σημαντικό στοιχείο σε ό,τι αφορά στο ξεχωριστό αυτό event, το Bosch Perfect Clima Experience, που φιλοδοξεί να γίνει talk of the town και να μυήσει και τους πιο απαιτητικούς στον κόσμο του κορυφαίου κλιματισμού Bosch Perfect Clima, είναι πως όσοι το επισκεφτούν, θα διασκεδάσουν και θα μάθουν τι σημαίνει τέλειο κλίμα, κάθε στιγμή, ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας.

Για παράδειγμα, για εμάς, το γεγονός ότι τα νέα κλιματιστικά Bosch PerfectClima μπορούν να συγκρατούν κάθε ανεπιθύμητο μικροοργανισμό, προσφέροντάς μας πιο υγιεινό και κατάλληλο αέρα, χάρη στα πολλά και εξειδικευμένα φίλτρα τους με την ισχυρή αντιβακτηριακή δράση που συλλαμβάνουν μικροοργανισμούς και σωματίδια κάτω των 0,3 μικρομέτρων και τα αφαιρούν από τον αέρα, είναι σίγουρα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σημαντικό και έχει μεγάλη αξία για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες και όχι μόνο. Ακόμη πιο σημαντικό, βέβαια, είναι το ότι οι εν λόγω συσκευές είναι εξαιρετικά φιλικές προς το περιβάλλον, δημιουργώντας ουσιαστικά το τέλειο κλίμα εντός των χώρων μας και παράλληλα, προστατεύοντας το κλίμα του πλανήτη μας. Και αυτό διότι κάνουν χρήση του οικολογικού ψυκτικού υγρού R32 και χαρακτηρίζονται από υποδειγματικά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης. Είναι, δηλαδή, οικονομικά στη χρήση και φιλικά προς τη Φύση.

Οι «έξυπνες» λειτουργίες που κάνουν τη διαφορά

Πράγματι, όπως διαπιστώσαμε και από κοντά, η τεχνολογική τους υπεροχή είναι εμφανής σε κάθε πτυχή τους: Από την αθόρυβη λειτουργία τους στην τέλεια απόδοση και από τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στην ευκολία στη χρήση, τις έξυπνες λειτουργίες και τον σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς κανένα συμβιβασμό και με υψηλή αισθητική. Οι παραπάνω, βέβαια, δεν είναι οι μοναδικές καινοτομίες που η «PerfectClima» προηγμένη τεχνολογία κλιματισμού φέρνει στην καθημερινότητά μας.

Στη δροσιστική μας εξόρμηση στη μαρίνα Φλοίσβου πληροφορηθήκαμε, επίσης, πως τα κλιματιστικά Bosch Serie 4 PerfectClima και Bosch Serie 6 PerfectClima προσφέρουν αξεπέραστη άνεση και κομψή αισθητική, τεχνολογία κορυφής και μέγιστη απόδοση με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Ταυτόχρονα όμως, μας φέρνουν μία σειρά από «έξυπνες» επιλογές και λειτουργίες που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά μας. Από τη λειτουργία Follow Me που αξιοποιεί τον έξυπνο αισθητήρα που βρίσκεται μέσα στο ασύρματο χειριστήριο του κλιματιστικού μας -ώστε η μονάδα να προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του χώρου όπου βρίσκεται το χειριστήριο και να μας επιτρέπει να δημιουργούμε τις τέλειες συνθήκες, εκεί που τις θέλουμε- μέχρι τη λειτουργία Wi-Fi που μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τον έλεγχο και απομακρυσμένη λειτουργία του κλιματιστικού, όπου και αν βρισκόμαστε, για παράδειγμα στον δρόμο πριν καν γυρίσουμε σπίτι, για να το βρούμε δροσερό και με τέλειο κλίμα.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείτε να γνωρίσετε από κοντά τη νέα γενιά τελειότητας στα κλιματιστικά, να αισθανθείτε την τεχνολογία «Bosch PerfectClima» που μας φέρνει τον τέλειο αέρα, με κορυφαία απόδοση και ένα πιο πράσινο αύριο, να κερδίσετε υπέροχα δώρα, να διασκεδάσετε και να βιώσετε μία μοναδική εμπειρία δροσιάς, σίγουρα αξίζει να κάνετε μία στάση στον Perfect Clima χώρο της Bosch Οικιακές Συσκευές στη Μαρίνα Φλοίσβου αυτές τις ημέρες. Καθημερινά από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 και την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 22, 23 και 23 Ιουνίου αντίστοιχα, από τις 12.00 μέχρι τις 21.00, οι ειδικοί στον κορυφαίο κλιματισμό θα σας περιμένουν για να σας δροσίσουν και παράλληλα, να σας αποκαλύψουν τα «μυστικά» της νέας «Τεχνολογίας για τη Ζωή» στην κατηγορία των air condition.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ