ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CYPRUS BRAIN GAIN: Εκεί που τα λαμπρά «μυαλά» ξεχωρίζουν και διαπρέπουν

CYPRUS BRAIN GAIN: Εκεί που τα λαμπρά «μυαλά» ξεχωρίζουν και διαπρέπουν

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Κύπρο, όσο η ημερομηνία για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων πλησιάζει, καθώς το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι πραγματικά κοιτίδα γνώσης για όλους τους υποψήφιους φοιτητές. Το CNN Greece συνάντησε τον Δρ. Χριστόφορο Χατζηκυπριανού, CEO και πρόεδρο του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, και συνομιλήσαμε μαζί του τόσο για τις προοπτικές φοίτησης στο ΕΠΚ, όσο και για τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΕΠΚ) έχει εδραιώσει τη φήμη του ως ένα από τα πιο δικτυωμένα και δυναμικά κέντρα αριστείας στον ευρύτερο χώρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, γεγονός που το κατατάσσει ανάμεσα στα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου.

Αυτό επισφραγίζεται με την πρόσφατη διεθνής επιτυχία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να συμπεριληφθεί στη λίστα των 101+ καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως από τους Times Higher Education University Impact Ranking στους τομείς καινοτομίας, επιχειρηματικότητας κα υποδομών, υπερτερώντας πολλών άλλων ιστορικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.
Μεταξύ άλλων, αξίζει να σημειωθεί πως η Κύπρος είναι ο πρώτος προορισμός για τους Έλληνες που σπουδάζουν στο εξωτερικό, με τον αριθμό αυτών να ξεπερνά τους 17.600!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: