ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με την Blue Star Ferries σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι

Με την Blue Star Ferries σημασία δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι

Αποτελεί συνώνυμο των καλοκαιρινών διακοπών στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου για εκατομμύρια Έλληνες και ξένους τουρίστες. Τα πλοία της αναχωρούν καθημερινά από τον Πειραιά για 33 υπέροχους ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς, ενώ πραγματοποιούν ταξίδια και σε τέσσερις χώρες, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια. 

Διαθέτει στόλο 30 υπερσύγχρονων πλοίων και είναι μέλος του μεγαλύτερου Ελληνικού Ομίλου Επιβατηγού Ναυτιλίας, «Attica Group», ο οποίος κατατάσσεται και στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες ακτοπλοϊκών υπηρεσιών στη Μεσόγειο. Ο λόγος για τη Blue Star Ferries, τα πλοία της οποίας ενώνουν τη νησιωτική Ελλάδα, κάνοντας την εν πλω παραμονή, απολαυστική και κάθε ταξίδι, μοναδική εμπειρία.

Προσεγγίζουν κάθε νησιωτική γωνιά της χώρας

Τα πλοία της εξυπηρετούν εκατοντάδες δρομολόγια, τόσο στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, όσο και στα μικρότερα νησιά των άγονων γραμμών. Με τη Blue Star Ferries, δηλαδή, οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την Κω, τη Ρόδο, την Κάλυμνο, την Αστυπάλαια, την Πάτμο, τη Λέρο, τους Λειψούς, τη Νίσυρο, την Τήλο, τη Σύμη, το Καστελόριζο, την Κάσο και την Κάρπαθο στα Δωδεκάνησα, όπως και τη Σύρο, την Τήνο, τη Μύκονο, την Πάρο, τη Νάξο, την Ίο, την Ανάφη, τη Σαντορίνη, την Αμοργό, την Ηρακλειά, τη Σχοινούσα, το Κουφονήσι και τη Δονούσα στις Κυκλάδες. Στο χάρτη των νησιωτικών προορισμών, που προσεγγίζουν τα πλοία της Blue Star Ferries, περιλαμβάνονται, επίσης, η Χίος, η Μυτιλήνη, η Σάμος, η Ικαρία και οι Φούρνοι, αλλά και το Ηράκλειο και τα Χανιά της Κρήτης.

2

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Σημασία, όμως, δεν έχει μόνο ο προορισμός, αλλά και το ταξίδι, καθώς οι διακοπές ξεκινούν από το πλοίο. Υιοθετώντας αυτήν την άποψη, η Blue Star Ferries προσφέρει άνετους χώρους εξαιρετικής αισθητικής και καινοτόμες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που κάνουν τη διάρκεια της εν πλω παραμονής απολαυστική για κάθε ταξιδιώτη. Τα πλοία της εταιρείας διαθέτουν μπαρ ανοιχτού και κλειστού καταστρώματος με διάφορα γευστικά σνακ, δροσερούς χυμούς, λαχταριστά γλυκά, καφέ ή ποτό, εστιατόρια για A la Carte και Self Service εξυπηρέτηση, καθώς και τα δημοφιλή Goody’s Burger House.

3

Την ίδια στιγμή οι ταξιδιώτες μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα καταστήματα των πλοίων, όπου θα βρουν κοσμήματα, καλλυντικά, είδη ταξιδίου και ένδυσης, καθώς και πολλά ακόμα λογοτυπημένα προϊόντα Blue Star Ferries. Στην περίπτωση, μάλιστα, που κάποιος επιβάτης χρειαστεί μετρητά ή να πραγματοποιήσει κάποια ηλεκτρονική συναλλαγή, τότε μπορεί να προχωρήσει στην ανάληψη μετρητών από τα ΑΤΜ των καταστρωμάτων ή να συνδεθεί εύκολα και γρήγορα στο Internet με κάρτα WiFi.

Νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες

Η μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία με τα πλοία της Blue Star Ferries ξεχωρίζει και για δύο ακόμα καινοτόμες νέες υπηρεσίες, τις οποίες έχει ενσωματώσει στον υπερσύγχρονο στόλο της. Η πρώτη αφορά στο διαδραστικό, πολυχρηστικό portal @sea, όπου οι χρήστες θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να ενημερώνονται για τον καιρό, την ακριβή θέση του πλοίου σε real time, το μενού των εστιατορίων και των μπαρ των πλοίων, το πρόγραμμα πιστότητας πελατών seasmiles και, μάλιστα, χωρίς να απαιτείται η δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Οι ταξιδιώτες, δηλαδή, θα μπορούν να συνδεθούν στο ασύρματο δίκτυο του πλοίου και να αξιοποιήσουν τα οφέλη της υπηρεσίας @sea, τα οποία δεν περιλαμβάνουν μόνο τις προαναφερθείσες χρηστικές πληροφορίες, αλλά και πλήθος ακόμα δυνατοτήτων ψυχαγωγίας, όπως μουσική, και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

4

Η δεύτερη υπηρεσία έχει ως στόχο τη δημιουργική απασχόληση των λιλιπούτειων επιβατών. Πρόκειται για τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες με τον παιδικό ήρωα BlueStarino, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών κατά τη διάρκειας της εν πλω παραμονής τους στα πλοία της Blue Star Ferries. Αν πάλι κάποια οικογένεια δεν καταφέρει να επωφεληθεί από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς αυτές οι 4κλινες εξωτερικές καμπίνες διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης, τότε στη Reception του πλοίου μπορεί να βρει μπλοκ ζωγραφικής και ξυλομπογιές Bluestarino, με τα οποία τα παιδιά θα περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους, απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο ταξίδι παρέα με τον μικρό τους ήρωα.

Καμπίνες PURE & Καμπίνες Κατοικίδιων

Εκτός, όμως, από τις ειδικά διακοσμημένες οικογενειακές καμπίνες BlueStarino, τα πλοία της Blue Star Ferries διαθέτουν και τις καμπίνες PURE και PET. Οι πρώτες διαθέτουν ένα σύστημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο καθαρίζει τον αέρα και τις επιφάνειες της καμπίνας, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση σε όσους έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα αιωρούμενα σωματίδια, καθώς είναι ιδανικές για πάσχοντες από άσθμα και αλλεργίες. Οι δεύτερες απευθύνονται σε επιβάτες που ταξιδεύουν με το κατοικίδιό τους, οι οποίοι μπορούν να ζητήσουν, κατά την κράτησή τους και χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, να επωφεληθούν των πρωτοποριακών καμπινών PET, που φροντίζουν τις ανάγκες, τόσο των καλύτερων φίλων του ανθρώπου, όσο και των ιδιοκτητών τους.

5

TIPS:

  • Οι τετραμελείς οικογένειες ή οι παρέες μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση 25% στα εισιτήριά τους εφόσον ταξιδέψουν σε 4κλινη καμπίνα.
  • Τα μέλη του Προγράμματος Πιστότητας και Επιβράβευσης Πελατών seasmiles, μπορούν με τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων, να εξασφαλίσουν εκπτώσεις σε μελλοντικά τους ταξίδια, καθώς και άλλα μοναδικά προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες: www.seasmiles.com
  • Οι κάτοχοι της κάρτας Seasmiles, μπορούν να ενημερωθούν για τις προσφορές που ισχύουν την περίοδο που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο www.bluestarferries.com.

Η Blue Star Ferries είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις και τις προσφορές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το http://www.bluestarferries, ενώ για κρατήσεις θέσεων μπορούν να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στην Blue Star Ferries (τηλ.: 210-8919800) ή στην επίσημη ιστοσελίδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ