ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι μεγάλες προκρίσεις άνοιξαν την όρεξη για το κύπελλο

Οι μεγάλες προκρίσεις άνοιξαν την όρεξη για το κύπελλο

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του προημιτελικού Νιγηρία-Νότιος Αφρική

Οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ξεκινούν σήμερα και το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Νιγηρία και τη Νότιο Αφρική θα διεξαχθεί, στις 22:00, στο Κάιρο. Οι μεγάλες προκρίσεις που πέτυχαν και οι δύο, στη φάση των «16», άνοιξαν την όρεξή τους για το κύπελλο.

Η Νιγηρία κέρδισε με 3-2 το Καμερούν, στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της διοργάνωσης. Προηγήθηκε με 1-0, βρέθηκε να χάνει με 1-2 και τελικά έκανε τη δική της ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη-πρόκριση. Στη φάση των ομίλων κέρδισε με 1-0 το Μπουρουντί και τη Γουινέα και ηττήθηκε με 2-0 από τη Μαδαγασκάρη.

Η Νότιος Αφρική έκανε τη μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Αίγυπτο. Όλα τα παιχνίδια της έχουν λήξει με 1-0. Έχει 2 νίκες με 1-0 κατά της Ναμίμπια και της Αιγύπτου και 2 ήττες με 1-0 από την Ακτή Ελεφαντοστού και το Μαρόκο.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Νιγηρία-Νότιος Αφρική.

Στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έφεραν 3 ισοπαλίες με 0-0,2-2,1-1 και πέτυχε μία νίκη η Νότιος Αφρική με 2-0. Η Νιγηρία είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, μετά τη Σενεγάλη και την Αλγερία. Θέλει να επιστρέψει στο θρόνο ύστερα από 6 χρόνια. Τρεις φορές έχει πάρει το τρόπαιο, το 1980, το 1994 και το 2013. Η Νότιος Αφρική είναι έκτο φαβορί, πάνω από τη Μαδαγασκάρη και το Μπενίν. Έχει κατακτήσει το κύπελλο μία φορά, το 1996.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ