ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Nespresso σας ετοιμάζει τους πιο δροσιστικούς καφέδες του καλοκαιριού

Η Nespresso σας ετοιμάζει τους πιο δροσιστικούς καφέδες του καλοκαιριού

Αν όταν ξυπνάτε η πρώτη σας σκέψη είναι ο καφές, τότε συγχαρητήρια ανήκετε στην εκλεκτική ομάδα των ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται coffee lovers και σίγουρα έχουν τη δική τους αγαπημένη ποικιλία Nespresso.

Πριν προλάβετε να πείτε με σιγουριά ποια είναι αυτή, η Nespresso σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις δύο νέες Limited Edition ποικιλίες της που δημιουργήθηκαν ειδικά για να απολαμβάνονται παγωμένες και είναι εμπνευσμένες από το Αυστραλιανό καλοκαίρι.

Nespresso UnexSummer OL 06

Δύο εκλεκτές ποικιλίες για να επιλέξετε, καθεμία από τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε παγωμένη με τρία μόλις βήματα. Για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα στη δουλειά ή μετά, δοκιμάστε έναν Long Black Over Ice, ο οποίος αποτελεί συνδυασμό καφέδων από τη Νότια Αμερική και την Ανατολική Αφρική που διακρίνονται για τα δροσερά φρουτώδη αρώματα και το γεμάτο σώμα. Χαλαρώστε και απολαύστε τον σε ποτήρι γεμάτο παγάκια και ανθρακούχο νερό.

Nespresso UnexSummer LongBlackOverIce OL 10 square
H138060 P197490 OL CONSIDERATION BEACH LONGBLACK FRAME3 FACEBOOK

Εναλλακτικά, για ένα δυνατό ξεκίνημα για το Σαββατοκύριακο, προτιμήστε έναν Flat White Over Ice που διακρίνεται για το έντονο καβούρδισμά του και τις νότες μπαχαρικών. Πρώτα βάζετε γάλα πάνω σε παγάκια και συνεχίζετε προσθέτοντας τον καφέ. Η κρεμώδης υφή του γάλακτος και το γεμάτο σώμα του καφέ δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο ποτήρι.

H138060 P197490 OL CONSIDERATION BEACH FLATWHITE FRAME2 FACEBOOK
H138060 P197490 OL CONSIDERATION POOL FLATWHITE FRAME3 FACEBOOK

Για να απογειώσει τη γεύση των δύο καφέδων, η Nespresso συνεργάστηκε με το premium brand σιροπιών Monin, δημιουργώντας ένα Limited Edition σετ μίνι (50ml) σιροπιών σε γεύσεις βανίλιας, καραμέλας και καρύδας. Δοκιμάστε τον Long Black Over Ice με μία σταγόνα σιρόπι καρύδας ή τον Flat White Over Ice με μία σταγόνα σιρόπι καραμέλας.

Unexpected Summer Sleeves FB 1080x1080 v3 1

Αλλά δεν θέλετε να ετοιμάσετε μόνοι σας τους δροσιστικούς καφέδες, το Utopia και η Nespresso σας προσκαλούν την εβδομάδα από τις 15 μέχρι τις 20 Ιουλίου στο concept showroom του Utopia για να δοκιμάσετε το Long Black Over Ice και το Flat White Over Ice και να ανακαλύψετε μόνοι σας τις νέες ποικιλίες του αγαπημένου σας brand. Σας περιμένουμε όλους.

Global All IG UnexpectedSummer LongBlackOverIce 2019 2024

ΔΗΜΟΦΙΛΗ