ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το επάγγελμα του φαρμακοποιού και το μέλλον του στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το επάγγελμα του φαρμακοποιού και το μέλλον του στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ακαδημαϊκού χώρου, καθώς διαθέτει ένα σύγχρονο και εξισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών, υποστηριζόμενο από άριστα καταρτισμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια για την εκπαίδευση των φοιτητών, τόσο στα παραδοσιακά φαρμακευτικά αντικείμενα, όσο και στις νέες τεχνολογίες που καθοδηγούν τις εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων, ως μέρος του προγράμματος Φαρμακευτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου, ο φοιτητής έχει την ευκαιρία πρακτικής εξάσκησης από το πρώτο έτος σπουδών ώστε να κατανοήσει την πρακτική σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, ενώ με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, κατοχυρώνεται το δικαίωμα λήψης άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού στην Κύπρο, Ελλάδα ή υπόλοιπη ΕΕ.

Ο Θεοφίλης Ρούσσος βρίσκεται στο τελευταίο έτος σπουδών της Φαρμακευτικής Σχολής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το CNN Greece τον συνάντησε και ο ίδιος μας μίλησε για τις σπουδές του στο τμήμα της Φαρμακευτικής.

Δείτε το βίντεο: