Ο ΟΠΑΠ «έλαμψε» στα Event Awards 2019 – Επτά βραβεία για προγράμματα και δράσεις της εταιρείας
Με τρία «χρυσά» βραβεία ο ΟΠΑΠ ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των Event Awards 2019. Στην τελετή απονομής των βραβείων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, ο ΟΠΑΠ απέσπασε συνολικά επτά βραβεία, εκ των οποίων 3 Gold, 1 Silver και 3 Bronze, για προγράμματα και δράσεις που υλοποιεί.
Στις πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ που ξεχώρισαν συγκαταλέγονται η ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς» στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τα φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, καθώς και η αθλητική εκδήλωση «Laser Football».
Τα βραβεία του ΟΠΑΠ
- Gold βραβείο για την «Ενεργοποίηση Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών» (Κατηγορία: Φιλανθρωπική Εκδήλωση / CSR)
- Gold βραβείο για τα «Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών» (Κατηγορία: Pop-up)
- Gold βραβείο για το «Laser Football - ΟΠΑΠ Ζήσε την Έκπληξη» (Κατηγορία: Αθλητική Εκδήλωση)
- Silver βραβείο για το «Legion Run - ΟΠΑΠ Ζήσε την Εμπειρία» (Κατηγορία: Brand / Corporate Experience in an Event)
- Bronze βραβείο για την «Υποστήριξη Influencer για την Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» (Κατηγορία: Καμπάνια Social Media)
- Bronze βραβείο για την «Κερkidα ΟΠΑΠ» (Κατηγορία: Brand Activation & Sales Promotion)
- Bronze βραβείο για το «gr // Μεγαλύτερες αποδόσεις - Τεράστιες Κατασκευές» (Κατηγορία: Εκθέσεις / Trade Shows / Road Shows)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλεύρης για Χίο: Εμπιστεύομαι την έκθεση του Λιμενικού για το δυστύχημα και όχι τους διακινητές
12:46
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βρετανία έστειλε αεροπορικές ενισχύσεις στη βάση του Ακρωτηρίου - Φόβοι για γενιεκυμένη σύγκρουση λόγω Ιράν
12:38
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ανεμοδαρμένα Ύψη: Ένα αριστούργημα που ακόμη σοκάρει και παρεξηγείται
12:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσουκαλάς για ελληνοτουρκικά: Να μην έχουμε καμία αυταπάτη και να μην δίνουμε δικαιώματα
12:19
ΚΟΣΜΟΣ