ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

5 λόγοι για να χρησιμοποιείτε χρεωστική κάρτα στην επιχείρηση

5 λόγοι για να χρησιμοποιείτε χρεωστική κάρτα στην επιχείρηση

Ευκολία, ασφάλεια, έλεγχος εξόδων και προγράμματα επιβράβευσης είναι τα πιο ισχυρά κίνητρα

Σε όλο τον κόσμο η χρήση καρτών για αγορές κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, καθώς η ευκολία και η ασφάλεια είναι πλέον πολύ ισχυρά κίνητρα για κάθε καταναλωτή, ενώ τα επιπλέον προνόμια που προσφέρουν οι τράπεζες δελεάζουν και τους πιο σκεπτικούς. Ωστόσο, τα οφέλη είναι πολλά και για τις επιχειρήσεις, καθώς πλέον υπάρχουν δελεαστικά προγράμματα αποκλειστικά για επαγγελματίες, τα οποία καλύπτουν πολλές καθημερινές ανάγκες και προσφέρουν προνόμια.

  1. Ασφάλεια και έλεγχος

Η χρήση χρεωστικής κάρτας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τις συναλλαγές μιας επιχείρησης με συνεργάτες από άλλες χώρες ή συναλλαγές με προμηθευτές, οι οποίοι είναι καινούριοι και δεν έχουν ακόμη αποδειχθεί έμπιστοι συνεργάτες.

O διαχειριστής της επιχείρησης μπορεί να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο των εξόδων ηλεκτρονικά και όχι μόνο. Τα πλεονεκτήματα των χρεωστικών καρτών είναι πολλά. Για παράδειγμα εάν το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν καλύπτει το ποσό της χρέωσης, η συναλλαγή δεν ολοκληρώνεται κι έτσι η επιχείρηση δεν επιβαρύνεται με τόκους. Επιπλέον, δεν κινδυνεύουν να συσσωρευτούν πιστώσεις που δεν μπορούν να αποπληρωθούν.

bank banking blur 259200
  1. Αγορές –από μικρές μέχρι μεγάλες– αλλά και καταθέσεις

Επιλέγοντας την κατάλληλη κάρτα για την επιχείρησή σας, οι αγορές και οι πληρωμές συνεργατών μπορούν να γίνουν πιο εύκολα, επιτρέποντάς σας παράλληλα να έχετε τον έλεγχο των κινήσεων τους. Κάθε εξουσιοδοτημένο μέλος της επιχείρησης μπορεί να έχει τη δική του κάρτα, ώστε να υπάρχει και ευελιξία κινήσεων για τα καθημερινά έξοδα, χωρίς μετρητά. Ακόμη, μπορείτε να έχετε μια κάρτα αποκλειστικά για καταθέσεις για ένα νομικό πρόσωπο, αλλά και να εκδώσετε πρόσθετες αναληπτικές κάρτες γι’ αυτό. Με τις κάρτες αποκλειστικά για καταθέσεις μετρητών σε ATM, μπορείτε να πραγματοποιείτε συναλλαγές με ασφάλεια, ακόμη κι όταν τα τραπεζικά καταστήματα είναι κλειστά. Αν χρειαστείτε μετρητά, μπορείτε να κάνετε ανάληψη (αλλά και κατάθεση αντίστοιχα) ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε ΑΤΜ, σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και πληρωμές δημοσίου, λογαριασμών ΔΕΚΟ και τηλεπικοινωνιών στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών πανελλαδικά.

Όλα τα παραπάνω, όταν συνδέονται σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό, κάνουν την πληρωμή εύκολη υπόθεση και διευκολύνουν τις εργασίες του λογιστηρίου, καθώς όλα τα έξοδα συγκεντρώνονται σε έναν ενιαίο λογαριασμό. Αρκεί δηλαδή να έχετε μία κάρτα για όλους τους λογαριασμούς σας.

Ο επαγγελματικός λογαριασμός σας είναι ο βασικός λογαριασμός που συνδέεται με τη χρεωστική κάρτα σας. Στην χρεωστική κάρτα Business Debit Mastercard, όμως, μπορείτε να συνδέσετε πολλούς λογαριασμούς. Έτσι με μία χρεωστική κάρτα έχετε άμεση πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς σας στην Eurobank 24 ώρες το 24ωρο.

  1. Προγράμματα επιβράβευσης

Ποιος είπε ότι οι επαγγελματικές κάρτες πληρωμών δεν επιβραβεύουν? Αναζητήστε μια κάρτα που διαθέτει κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης για την επιχείρησή σας . Οι επαγγελματικές κάρτες Business Debit Mastercard συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή της Eurobank, κι έτσι σας επιστρέφουν πραγματικά ευρώ με κάθε αγορά/δαπάνη της επιχείρησής σας σε οποιαδήποτε από τις 8.500 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Επιπλέον, στις αγορές που πραγματοποιείτε σε οποιαδήποτε από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μπορείτε να εξαργυρώσετε τα ευρώ €πιστροφή που έχετε συγκεντρώσει, ώστε να πληρώσετε λιγότερο ή και καθόλου. Καλύψτε καθημερινές ανάγκες και προμήθειες, αγοράστε τον εξοπλισμό που χρειάζεστε, καλύψτε τα έξοδα των επαγγελματικών σας ταξιδιών, αλλά και των επαγγελματικών γευμάτων. Είναι πάντα μια καλή ιδέα να προσφέρετε στους εργαζόμενους κάποια απρόσμενα δώρα ως κινητοποίηση (τι θα λέγατε για νέες εργονομικές καρέκλες;) ή να βγάζετε την ομάδα σας για φαγητό και team bonding κάθε τόσο!

Η Business Debit Mastercard της Eurobank προσφέρει επιπρόσθετα προνομιακή υγειονομική κάλυψη για εσάς και την οικογένειά σας με τα προγράμματα υγείας Health Plus και Kids Health Plus , εκπτώσεις σε check-up, διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

  1. Ευκολία στα ταξίδια, αλλά και στην καθημερινότητα

Ένας επαγγελματίας ζητά πάντα την ευελιξία, αλλά φροντίζει και το συμφέρον της επιχείρησής του. Αν όλες οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν με μία κάρτα (πρώτες ύλες, αναλώσιμα, επαγγελματικά δείπνα, έξοδα μετακίνησης και καύσιμα κ.λπ.) με αυτόματη χρέωση του επαγγελματικού λογαριασμού, οι καθημερινές συναλλαγές γίνονται εύκολη υπόθεση, αλλά και τα επαγγελματικά ταξίδια οργανώνονται και πραγματοποιούνται πολύ πιο άνετα. Με την εγγύηση ενός μεγάλου ονόματος όπως η Mastercard, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το πού μπορεί να γίνεται δεκτή η κάρτα σας στο εξωτερικό, καθώς υπάρχουν πάνω από 33 εκατ. σημεία με το σήμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό ή online.

banking card credit card 1332191
  1. Εκδίδεται στη στιγμή, ελέγχεται ανά πάσα στιγμή!

Η διαδικασία έκδοσης της Business Debit MasterCard είναι τόσο απλή, που σας εξοικονομεί χρόνο από την πρώτη στιγμή. Εκδίδεται άμεσα στο κατάστημα, χωρίς έξοδα έκδοσης και ετήσια συνδρομή (για τα πρώτα 5 χρόνια), ενώ για τα Νομικά Πρόσωπα δεν υπάρχουν καθόλου έξοδα. Ταυτόχρονα φεύγοντας από το κατάστημα παίρνετε μαζί σας και το PIN της κάρτας για να την χρησιμοποιήσετε απευθείας. Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στους λογαριασμούς της επιχείρησής σας και σε οποιοδήποτε συνδεμένο καταθετικό λογαριασμό σας όλο το 24ώρο. Για κάθε είδους κινήσεις, ο διαχειριστής μια επιχείρησης έχει πλήρη εικόνα είτε μέσω e-Banking, είτε μέσα από το Eurobank Business App για smartphones, και φυσικά μέσω μηνιαίων e-Statements, ΑΤΜ, τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και έντυπης ενημέρωσης. Φυσικά, χάρη στην τεχνολογία ανέπαφων πληρωμών, υπάρχει αμεσότητα και ταχύτητα συναλλαγών.

Με τη χρήση χρεωστικών επαγγελματικών καρτών, η οικονομική διαχείριση γίνεται πιο απλή, κι έτσι εσείς μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.